Teknovation Logo
robot

 
  • Christoffer Gjedsted Brask er blevet ansat som R&D-softwareingeniør hos Develco.

20. februar 2019, kl. 12:12 

R&D-softwareingeniør med flyvende start

Udviklingshuset Develco meddeler, at man i softwareteamet har ansat Christoffer Gjedsted Brask som R&D-softwareingeniør, hvor han fra dag ét i firmaet har haft flyvende travlt med udviklingsprojekter.


Hos Develco A/S  arbejder man med de seneste teknologier i udviklingen af produkter og løsninger inden for elektronik, Embedded Software, trådløs kommunikationsteknologi og IoT for danske industrifirmaer og Startups med kreative produktidéer.

Til udviklingen af de mange projekter udvider Develco nu medarbejderstaben i softwareteamet med Christoffer Gjedsted Brask, der er ansat som R&D-softwareingeniør til at arbejde videre med de seneste trådløse protokoller til det spændende forskningsprojekt Drones4Energy og øvrige innovative softwareprojekter.

Christoffer Gjedsted Brask er nyuddannet diplomingeniør i elektronik og civilingeniør med speciale i computerteknologi fra Aarhus Universitet.

Under sin praktik i forbindelse med ingeniørstudiet arbejdede han med forskellige projekter, blandt andet Embedded softwareudvikling herunder Low Level Drivers til Micro ontrollere og IoT-løsninger på Raspberry Pi, og udviklingsboards fra Nordic Semi Conductor med forskellige trådløse kommunikationsprotokoller.

”Allerede under mit ingeniørstudie deltog jeg i opstarten af IoT-projektet Drones4Energy med samarbejdende droner via teknologien LoRa. I den sammenhæng snakkede jeg første gang med Develco. Arbejdet hos Develco fanger mit interesseområde inden for Embedded softwareudvikling med trådløs kommunikationsteknologi i fokus. Jeg har fået en flyvende start med projektet Drones4Energy og er rigtig glad for mit arbejde her hos Develco,” siger Christoffer Gjedsted Brask. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik