Teknovation Logo
robot

 
  • De forskellige indlæg under Virtual Intech 2021 vil blive holdt en række sprog herunder tysk, engelsk og kinesisk.

8. marts 2021, kl. 15:02 

Virtuelt Intech 2021 fra 22. til 23. marts

Grundet Covid-19-udbredelsen holder tyske Trumpf i Ditzingen igen i år inhouse-husudstillingen Intech som et virtuelt arrangement.


Den 22. og 23. marts åbner Trumpf igen "dørene" ved hovedsædet i Ditzingen for interesserede, ved Virtual Intech 2021.

Her vil præsentation af alle de seneste maskiner, der demonstreres Live i showroomsfaciliteterne for deltagere, kunne følges "hjemmefra".

Produktansvarlige vil her demonstrere relevante maskiner fra programmet inden for både laserskæring og -svejsning, stansning og bukning, og give deltagerne et indblik i producentens viden iøvrigt inden for pladebearbejdningsmaskiner.

Dette både i forhold til effektiv produktion, ligesom der stilles skarpt på konceptet Smart Factory, som har optimering af alle processer i produktionen i fokus, påpeges det.

På maskinsiden vil blandt andet mulighederne med TruLaser Tube 7000, TruMatic 1000 fiber og TruLaser 2030 fiber, såvel som mulighederne for effektive bukkeoperationer med producentens seneste løsninger til kantbukning, være særligt opmærksomhed på.

På applikationssiden er fremtidens grønne transportløsninger blandt andet i fokus med eksempelvis smarte løsninger for storskala produktion af eDrev og muligheder inden for brændselceller.

Endelig vil ikke mindst de seneste tiltagt på Smart Factory-fronten blive gennemgået ved forskellige indlæg.

Ud over at opleve den seneste teknologi og software på markedet, er der samtidig også mulighed for at stille spørgsmål direkte til ekseperter på plads.

AVN Pladteknik A/S, Brøndby, der forhandler Trumpf-maskiner inden for pladebearbejdning i Danmark, vil naturligvis også kunne kontaktes.

Se mere om arrangementet ved at følge lænken her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik