Teknovation Logo
robot

 
  • Produktspecialist Jacob Frederiksen tiltrådte tilbage i 2004 stillingen ved KJV, og har siden opereret med udgangspunkt i hoveddomicilet i Odense.

2. maj 2024, kl. 14:56 

Jacob Frederiksen har passeret 20 år ved KJV

KJV A/S kan aktuelt markere endnu et jubilæum blandt medarbejderne, denne gang produkspecialist inden for spåntagning Jacob Frederiksen, som 1. maj passerede 20 år i virksomheden, og på dagen var travlt optaget ved MM30 hos Masentia A/S.


Når kunderne er placeret i Syddanmark, så er Odense ikke noget dårligt udgangspunkt. Spørg bare fynske Jacob Frederiksen, som løbende betjener brugerne af skærende værktøj fra blandt andet Iscar og YG i området, og pr. maj har gjort det i mere end to årtier.

Spåntagningsspecialist Jacob Frederiksen havde selv dårligt tid til at fejre et flot 20 års jubilæum, da han på dagen var på plads ved KJV's gæsteudstillerområde på MM30 hos Masentia, der ligesom KJV-domicilet, er placeret i den fynske hovedstad.

Jacob Frederiksen har igennem sine nu 20 år i branchen opbygget og formidlet en stor viden inden for spåntagende bearbejdning, og hos KJV glæder man sig over, at han er en værdsat og efterspurgt sparringspartner blandt virksomhederne i Syddanmark, som han betjener, såvel som blandt kollegaerne i KJV's organisation, fremhæves det i en lykønskning, hvor der også udtrykkes et håb om at han tager 20 år mere.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik