Teknovation Logo
robot

 
  • Automatiseringssystemet fra Fastems inkluderer et RoboFMS, der integrerer to slibemaskiner, en sænkgnister, en vaskemaskinestation og en 3D-koordinatmålemaskine. Systemet er integreret med Siemens Energys ERP, og det planlægger og kører produktion baseret på kundeordrer, fremhæves det. På billedet fra venstre mod højre: Péter Pintér, Péter Tállai, Péter Lakos fra Siemens Energy og Mikko Kulmala, Jukka Pietilä, Matti Kangas fra Fastems.

23. april 2024, kl. 14:48 

Siemens Energy vælger Fastems i produktionen

Siemens Energy har valgt Fastems som automationspartner i virksomhedens aktuelle højt integrerede CNC-produktionssystem med måling på deres produktionsanlæg i Budapest i Ungarn.


Valget af finske Fastems som automationspartner sker på grund af stigende kundekrav om at tilføje mere produktionskapacitet hos Siemens Energy.

Blandt andet skal Fastems-produkter muliggøre Lights-Out-produktion i weekenden og være med til at tilbyde en sikker og ergonomisk arbejdsplads for medarbejderne, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Nærmere bestemt er der bestillt et robotiseret FMS-system med automatiseret paletteskift og håndtering af skærende værktøj.

Med det fleksible automatiseringssystem vil Siemens få mulighed for at imødekomme det voksende behov for levering af højkvalitets turbineblade mere effektivt og sikkert, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik