Teknovation Logo
robot

 
  • Spåntagningsdage hos Flextek er skudt i gang og fortsætter til torsdag eftermiddag. (Foto: Daniel Bank)

26. november 2014, kl. 17:02 

Spåntagningsdage godt fra start

Multitasking- og fuld fem-aksede maskiner, værktøj og robotter har fra morgenstunden onsdag været i sving i Hedensted. KJV og Flextek er også tordag værter for årets Spåntagningsdage.


Over 400 besøgende onsdag og torsdag forventes til årets Spåntagningsdage. Værterne er KJV og Flextek, og begge glæder de sig over den flotte forhåndsinteresse, som afspejlede sig i et pænt rykind straks dørene blev slået op.

Programmet er baseret på den seneste teknologi og faglige input inden for områderne maskiner, værktøj og automation. Det handler bl.a. om flere af de spåntagende maskiner, som Flextek forhandler. 14 maskiner står klar – vel at mærke med strøm på sammen med seks robotter.  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Vi viser blandt andet vores Okuma Multus 1000-serie frem. Det er Multitasking-maskiner, der både kan dreje og fræse, og hvoraf nogle af dem har op til 7-akser,” siger administrerende direktør Henning Dam fra Flextek A/S.

”Men ellers så handler det på sådanne dage om at skabe relationer og networke,” tilføjer han. Henrik Løftgaard, adm. direktør i KJV, følger op:

”Vi har fokus på at præsentere løsninger, der kommer hele vejen rundt om maskinen. Det er blandt andet automation, værktøj og opspænding. Alt det, der får maskinen til at køre hurtigere og ubemandet. Og de besøgende kan få fingrene ned i skidtet og prøve tingene af.”

Spåntagningsdage er godt i gang, maskinerne summer, folk snakker og går omkring på den lille messe, hvor der også er blevet plads til gæsteudstillere: Ni-Cool, LPM og Michael Olsen & Co.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 

   

 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik