Teknovation Logo
robot

 
  • Polund-direktør Lars Pors (t.v.) glæder sig over forhandleraftalen med Toolteks Morten Christensen (t.h.).

5. december 2020, kl. 10:26 

Tooltek og Polund i samarbejde

teknovationNr. 13 - 2020   Otterup-virksomheden Polund A/S har pæn belægning på fræsemaskinerne, og har sikret sig en stor-ordre på Pro-Clamp-løsninger, og nu styrker man sig så også på opspændingsområdet ved at knytte Esbjerg-firmaet Tooltek ApS til forhandlernetværket, som dansk eneforhandler.


Da Morten Christensen i eftersommeren proklamerede, at han havde valgt at starte selvstændig virksomhed med holdende og skærende værktøj samt indvendig opmålingsteknologi i porteføljen var direktør Lars Pors, Polund, hurtig til at rette henvendelse.

Det har efter lidt indledende manøvrer nu ført til, at Esbjerg-baserede Tooltek er valgt som dansk eneforhandler af Polunds opspændingsløsninger i Pro-Clamp Systems-produktlinjen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over Polunds opspændingsteknologi, så er nøglekomponenterne i Toolteks program henholdsvis Hexagons måleprober- og Toolsetter-løsninger og TaeguTecs program af skærende værktøj, ligesom Morten Christensen også byder ind med fræseholdere fra Kemmler og Haimer samt hårdmetalværktøj og snittappe fra Gühring med mere.

Lars Pors koncentrerer sig i dag mere om at supportere forhandlernetværket, som er fortsat voksende internationalt, og samtidig er han også direkte involveret i udviklingsprojekter med både Pro-Clamp-løsninger samt i forbindelse med øvrige underleverancer, som Polund naturligt også er interesseret i at koncentrere sig om:

”Med Morten Christensens udmelding om Toolteks opstart, og det faktum, at han ikke har noget andet opspænding i fokus, så var det oplagt, at knytte ham til, og det lykkedes heldigvis, så jeg kan vægte de øvrige opgaver, samtidig med at vi ved, at Danmark bliver godt supporteret,” siger Lars Pors i det aktuelle Teknovation - 13/2020.

Læs meget mere i den spændende artikel iTeknnovation 13/2020 i online-version ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 

   

 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik