Teknovation Logo
robot

 
  • Innovationsfonden bidrager til at MyDefence kan forsætte videreudviklingen af anti-drone-teknologi.

1. oktober 2018, kl. 13:02 

Innovationsfonden bag anti-drone-teknologi

Fredensborg-baserede MyDefence skal udvikle næste generations antidrone-teknologi. Innovationsfonden investerer 2,7 millioner kroner i projektet.


Selv om kommercielle droner har haft en positiv indflydelse på samfundet, kan selvsamme droner anvendes til både ulovlig overvågning, rekognoscering og andre militære formål, såsom platform til levering af sprængstoffer fra luften.

Disse udfordringer er blevet tydeligere de seneste år, hvor særligt terrororganisationer og andre oprørsgrupper har demonstreret, hvordan de kan ombygge kommercielle droner til at tjene militære og terrorrelaterede formål. 

Til at bekæmpe disse udfordringer har danske MyDefence siden 2015 udviklet antidrone-teknologi til beskyttelse af udsendte soldater, politikere, fængsler og lignende.

Innovationsfonden har aktuelt besluttet at investere i videreudviklingen af MyDefence antidrone-teknologi, som blandt andet vil omfatte retningsbestemmelse for sensorer, så slutbrugere kan se, fra hvilken retning truslen kommer. 

Innobooster-projektet, som MyDefence har fået tildelt, har et samlet budget på 8,2 millioner, hvoraf Innovationsfonden altså investerer 2,7 millioner over en periode på 15 måneder.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 

   

 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik