Teknovation Logo
robot

 
  • Blandt oplægsholderne var Lars Kannegaard fra 3D-printkonsulenthuset LAKAN, der lagde fra land og gav deltagerne en teknologiopdatering.

8. maj 2018, kl. 07:02 

Kick Off for midtjysk 3D-printnetværk

Over 50 branchefolk fandt vej til Kick Off-netværksmødet for 3D Print Netværk Midtjylland i Bjerringbro.


Fem indlægsholdere, to kørende 3D-printere og 56 deltagere var på plads, da Center For Industri, CFI, indbød til Kick Off-netværksmøde for 3D Print Netværk Midtjylland i begyndelsen af maj.

Lars Kannegaard fra 3D-printkonsulenthuset LAKAN lagde fra land og gav deltagerne en teknologiopdatering med en præsentation af mulighederne med aktuelle 3D-print-teknologier.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Herudover fortalte den tyske producent af 3D-printere, EOS, om 3D-print i metalmaterialer, mens den danske afdeling af nordiske Protech, der forhandler blandt andet Stratasys-maskiner koncentrerede om mulighederne med plast.

I forhold til Print-On-Demand bød den danske underleverandør af 3D-print Damvig på et indblik i den aktuelle udvikling på området, mens målespecialisterne fra Zebicon fortalte om fremgange inden for 3D-skanning.

Direktør for CFI - Viborg/Bjerringbro, Henrik Larson, sluttede dagen af med at fortælle om de kommende to events i det kommende efterår, og så blev der til sidst dannet et Advisory Board, der skal assistere netværksadministratoren CFI med fremover at finde relevante emner, indlægsholdere og besøgsaktiviteter.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 

   

 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik