Teknovation Logo
robot

 
  • Dansk Metals formand Claus Jensen, der både stod i front for indvielsen af 'Sydporten' tirsdag, og samtidig også kunne lade sig fejre på sin 60 års fødselsdag.

30. april 2024, kl. 14:22 

Indvielse og 60 års fødselsdag

Dansk Metals formand Claus Jensen, der også er formand for CO-industri såvel som de nordiske Metal-organisationer, kunne på aprils sidste dag indvie Metals netop opførte boliger; 'Sydporten', der er opført tæt ved forbundshuset. Samtidig var det også hans 60 års fødselsdag.


30. april indviede Dansk Metal boligerne ved siden af forbundshuset i København, oplyser Dansk Metal-formand Claus Jensen i et opslag på LinkedIn.

Det er mange år siden, forbundet fik idéen, som blev mulig med salget af Alka, og på dagen kunne han se Metal-medlemmer, og medlemmernes børn og børnebørn, flytte ind i de opførte 617 lejelejligheder, der er fordelt på kollegie- og familieboliger. 

Alt sammen i højt solskin og med mange smil. Og det hele blev suppleret med at Claus Jensen samtidig også kunne lade sig fejre på sin 60 års fødselsdag. Det blev det hele bestemt ikke mindre festligt af.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik