Teknovation Logo
robot

 
  • Så er det færdigt arbejde for Jim Hansen, der har valgt at blive pensionist, så han kan leve et godt otium, nu hvor Aluminium Danmark er i gode hænder i DI.

30. april 2024, kl. 16:38 

Aluminium Danmark er nu fuldvoksen

På aprils sidste dag tog DI afsked med Aluminium Danmarks mangeårige sekretariatschef Jim Hansen, som i de sidste 12 år har ledet sekretariatet fra Industriens Hus på Rådhuspladsen, men nu går på pension.


Ved en afskedsreception i Industriens Hus tirsdag klokken 15 til 16.30 lagde mange vejen forbi og takkede Jim Hansen for hans mangeårige indsats for Aluminium Danmark, der i dag er en del af DI, men i sin spæde opstart havde sekretariat hos Jim Hansen i Odense.

Jim Hansen har nu givet depechen videre i huset, og kan se til i ro og mag, så han kan nyde sit otium som pensionist, og kaste sig ud i kampen med hans golf-handicap, tage børnebørnenes første sygedag såvel som forsøge at skaffe frisk fisk på bordet i Kerteminde.

I næsten 35 år har han i vid udstrækning været en del af aluminiumindustriens aktiviteter, og således bidraget aktivt til samlingen af producenter og leverandører inden for letmetalområdet lige siden de første erfaringer med aluminium blev gjort inden for metalbearbejdningen. Ikke mindst har han talt aluminiumdåsens sag i en tid, hvor flaskerne var dagligdag for et par årtier siden.

Jim Hansen vil blive husket for meget andet, men de fleste må bøje sig for, at man ikke kan smage forskel på en øl skænket i glas, hvad enten den er fra flaske eller dåse. Og øl som sodavand skal nydes af glas, ligesom eksempelvis vin, hvor det er de færreste, der foretrækker at drikke direkte af flasken. Indsatsen har heruderover også omfattet indtoget for danske aluminiumvirksomheder i automobilindustrien såvel som inden for vinduer og døre med videre igennem årene, hvor han drev sekretariatet sammen med sin konsulentvirksomhed, Hansen Marketing i Odense, der blev etableret i 1989, og altså i 1990 blev tilføjet Aluminium Danmark-initiativet, der i 2012 havde vokset sig stor nok til at såvel foreningen og sekretariatet som Jim Hansen selv rykkede ind i DI, hvor aktiviteterne nu naturligvis videreføres af afløserne for Jim Hansen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik