Teknovation Logo
robot

 
  • CPH Steel var hurtigt på plads med stabiliering efter slukningen af branden på Børsen, og fik leveret cirka 15 tons Tibnor-stål til arbejdet.

29. april 2024, kl. 12:56 

Tibnor-stål stabiliserer Børsen

Smedevirksomheden CPH Steel A/S stod oven på den tragiske brand i Chr. IV's Børsen for opførsel af stabilisering af det tilbageværende, og fik her hurtig ekspedition fra Tibnor, da man skulle bruge 15 tons stål til stabiliseringen.


En hurtig ekspedition fra ståldistributøren Tibnor sikrede ekspedition af 15 tons stål til smedevirksomheden CPH Steel, da man i forrige uge skulle i gang med stabiliseringsarbejdet af ydervæggene på Børsens brandtomt, fortæller direktør og ejer Morten Rosenberg, CPH Steel:

"Vi arbejder i øjeblikket 24 timer i døgnet på at stabilisere og støtte de tilbageværende ydervægge på Børsen. Her bruger vi en stor mængde stålrør, der bliver spændt sammen og fastgjort gennem vinduerne på facaderne. Det er en effektiv og sikker løsning til at sikre bygningen til, når et eventuelt genopbygningsarbejde skal i gang," fortæller Morten Rosenberg. 

Da CPH Steel akut fik brug for leverancen mandag morgen, steppede lagermedarbejdere og tillidsrepræsentanten op.

I løbet af natten blev ordren behandlet, så den allerede fra morgenstunden satte kurs mod København:

"Takket været en dedikeret og effektiv indsats af vores medarbejdere, kunne vi plukke og pakke ordren i løbet af natten og få sendt den afsted mod København tidligt mandag morgen. Alle har jo fulgt med i den tragiske brand, så vi oplevede stor opbakning til at hjælpe med ordren, hvilket også har betydet, at vi har kunnet rykke på opgaven så hurtigt," lyder det fra fabrikschef på Tibnors distributionscenter i Taulov Niels Peter Bach. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik