Teknovation Logo
robot

 
  • Ved arrangementet er der også mulighed for at lære mere om de seneste funktionaliteter indenfor DTPS og ARC-EYE Multi layer-funktionalitet, trådsøgningsteknologi og meget andet, fremhæves det.

23. maj 2024, kl. 18:08 

Valk Welding Nordic åbent hus 11. til 13. juni

Den 11., 12. og 13. juni åbner Valk Welding Nordic for domicilet i Middelfart, hvor blandt andet teknologien ArcNC, der ifølge producenten er på vej til at tage offlineprogrammering til et helt nye niveau for mindsket kompleksitet, vil blive demonsteret live.


Over de tre åbent hus-dage i juni vil den nordiske/danske afdeling af hollandske Valk Welding give de besøgende mulighed for opleve virksomheden opgraderede nordiske anlæg, møde kolleger personligt og deltage i workshops og demonstrationer.

Nærmere bestemt vil specialisten inden for automatiseret svejsning demonstrere Panasonics Next Generation Robot og Welding G4 Controller, hvilket er den første fremvisning i Norden.

På anlægget præsenteres også mulighederne med den seneste teknologi til offlineprogrammering med programmet ArcNC live, der lover meget spændnde muligheder for produktivitetsforbedringer gennem brug af maskinlæring/AI.

Endvidere vil der blive foretaget live-demonstrationer af det adaptivetive kamerasystem ARC-EYE, som producenten har et verdenspatent på.

Ud over diskussionen af tekniske temaer og deltagelse i demonstrationer er der også en bid mad og en drink til de besøgende, der serveres fra en til lejligheden indhyret foodtruck, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik