Teknovation Logo
robot

 
Ansigter i branchen

KJV A/S

Forleden rundede marketingkoordinator Judith Vestmark Hansen datoen for hendes ti års-jubilæum ved KJV A/S, hvor hun har været igennem en markant udvikling i industrien i almindelighed og i KJV´s Branding i særdeleshed.

I samarbejde med KJV ledelsen er Judith V. Hansen ansvarlig for KJV´s marketingaktiviteter på blandt andet de sociale medier samt PR, nyhedsbreve, annoncering og kampagner.

Det har således været en spændende tid. I de ti år er udviklingen inden for branchen gået stærkt og har budt på udflytning af virksomheder til hjemtagning igen, finanskrise, automatisering og nu Industrie 4.0, fastslår Judith Vestmark Hansen, som også oplever at de sidste mellem fem og syv år har budt på markant mere end de foregående 50 år inden for marketing. Det skyldes ikke mindst digitaliseringen.

KJV har ansat Henrik Jørgensen pr. 1. september som indkøber ved KJV´s Odense-afdeling.

Henrik Jørgensen skal blandt andet stå for indkøb af boltevarer samt udvalgte produkter fra KJV´s program inden for transmissionsprodukter.

Henrik Jørgensen medbringer en bred baggrund som både indkøber, lageransvarlig og salgskonsulent fra forskellige brancher.

Hos KJV er man derfor sikre på, at dette - kombineret med et godt købmandsskab - vil komme både KJV og firmaets kunder til gode fremadrettet.

  • Judith Vestmark Hansen
  • KJV A/S

Kawasaki Robotics

Kim Rimer tiltræder pr. 1. november i en nyoprettet stilling som produktchef for Kawasaki Robotics i Danmark. Kim Rimer kommer til Kawasaki Robotics med mange års erfaring fra automatiseringsbranchen.

Siden 1997 har han været ansat hos automatiseringsvirksomheden Bila, de sidste ti år som servicechef, og arbejdede her blandt andet med netop Kawasaki-robotter. Og efter en kort afstikker til et eksternt konsulenthus er han altså tilbage i automatiseringsbranchen og Nykøbing M-virksomheden.

Som produktchef for Kawasaki Robotics bliver det hans primære opgave at sørge for, at kunder og integratorer bliver klædt teknisk på gennem kurser, teknisk assistance og support, ligesom han også skal varetage kontakten til Kawasakis europæiske hovedkontor i Tyskland.

Med ansættelsen af Kim Rimer som produktchef og øget markedsføring og salg bliver der også behov for yderligere nyansættelser til Kawasaki Robotics i Danmark, fortæller direktør Jan Bisgaard Sørensen.

Det vil i første omgang især dreje sig om teknikere samt medarbejdere til kundehåndtering og markedsføring.

  • Kim Rimer
  • Kawasaki Robotics

AVN Hydraulik A/S

AVN Hydraulik har føjet Theis Ravnsborg Andersen til staben af faste medarbejdere. Han er uddannet hydraulikingeniør og bliver en del af firmaets faste interne team.

Brøndby-virksomheden er leverandør af hydrauliksystemer og -komponenter og har elleve servicebiler, der udfører service, montage, reparation og vedligeholdelse i hele landet.

Aktuelt beskæftiger AVN Hydraulik 17 medarbejdere. Tilføjelsen kommer i en tid, hvor AVN Gruppen generelt ekspanderer. Eksempelvis tilføjede teknikkoncernen selskabet AVN Hydropower tilbage i april.

  • Theis Ravnsborg Andersen
  • AVN Hydraulik A/S

Sick A/S

Sick har aktuelt budt velkommen til Thomas Neumärker, der er ansat som ansvarlig for Sick-kunderne i distriktet Vest- & Midtjylland samt produktspecialist i industrielle sensorer samt afstandsmålere.

Distriktet Vest- & Midtjylland er nyetableret, og betjenes altså fremadrettet af den senest tilføjne kollega i virksomheden, understreger Market Manager Esben Ketler.

Thomas Neumärker kommer fra Weidmüller og har således arbejdet med industrikunder gennem mange år.

Sick har også ansat Ruben Nordborg-Damgaard som applikations- og serviceingeniør.

Ruben Nordborg-Damgaard er uddannet elektriker (med speciale i styrings- og reguleringsteknik) og civilingeniør (med speciale i industriautomation), og kommer til Sick fra en stilling hos Inrotech.

Han har således arbejdet med el-konstruktion samt soft- og hardwareudvikling igennem nogle år førend ansættelsen hos Sick. Tidligere, før Inrotech, var Ruben Nordborg-Damgaard ansat som udviklings- og applikationsingeniør hos B&R Automation.

  • Thomas Neumärker
  • Sick A/S

Wago Denmark A/S

For at styrke Wagos supportservice på automationsområdet er Gustav Andersen ansat som applikationsintegrator, hvor Gustav Andersen skal varetage support- og programmeringsopgaver for kunder.

Gustav Andersen er uddannet automatiktekniker og medbringer erfaring med blandt andet teknisk vedligehold, PLC'er, HMI og industrielle netværk. Han kommer senest fra en stilling som teknisk supportingeniør hos Dialight A/S.

Ole Kristensen er samtidig tiltrådt som salgsingeniør i området København/Sjælland hos Wago med ansvar for salg af Wagos produktprogram inden for forbindelsesmateriel og industriautomation.

Ole Kristensen er uddannet elektriker og har via sine tidligere ansættelser allerede et indgående kendskab til Wagos produktprogram og løsninger. Han kommer senest fra en stilling som salgschef hos Lemo Denmark A/S.

  • Gustav Andersen
  • Wago Denmark A/S

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media