Teknovation Logo
robot

 
Ansigter i branchen

Maskingruppen Spån

Maskingruppen Spån meddeler, at virksomheden i forlængelse en reorganisering for cirka to år siden, under ledelse af salgschef Erik Rosenstand, har opnået så gode resultater, at det er blevet tid til igen at udvide salgsstaben.

Pr. 1. februar tiltræder Nicolaj Søndergaard Pedersen, der er uddannet industritekniker fra Hansenberg, og tidligere har været hos flere metalvirksomheder på brugersiden, henholdsvis Majlund Smede- & Maskinfabrik samt AØ Drejeværksted.

Nicolaj Søndergaard Pedersen skal hos Maskingruppen forestå salg af spåntagende CNC-maskiner og refererer til salgschef Erik Rosenstand.

Produkterne er blandt andet Fermat, Hedelius, Hurco, Hwacheon og Zayer samt Halter LoadAssistant-løsninger.

  • Nicolaj Søndergaard Pedersen
  • Maskingruppen Spån

Société Générale

Société Générale Equipment Finance meddeler, at virksomheden har ansat Claes Gregersen, 35 år, som markedskonsulent.

Claes Gregersen bliver ansvarlig for salg af finansielle løsninger tilbudt til leverandører inden for industri og transportsegmentet i Vestdanmark.

Tidligere har han været ansat som blandt andet distriktschef hos S.D. Kjærsgaard, oplyses det.

  • Claes Gregersen
  • Société Générale

Gibotech

Gibotech meddeler, at salgsafdelingen er blevet udvidet med ansættelsen af Klaus Mikkelsen.

Klaus Mikkelsen har en lang karriere som sælger med i bagagen, og kommer fra en stilling som sælger ved Flextek i Hedensted, hvor han solgte både CNCmaskiner og robotløsninger.

Klaus Mikkelsen bor i Horsens, og han vil helt naturligt bliver ansvarlig for Vestdanmark.

Gibotechs robotsælger gennem to år, Thomas Skovgaard, vil fremover have ansvaret for Østdanmark.

  • Klaus Mikkelsen
  • Gibotech

Endress+Hauser A/S

Kandidaten til den øverste lederposition i Endress+Hauser Danmark er blevet fundet i egne rækker, idet det er Jens Fuglsang, der er blevet udnævnt som administrerende direktør, hvor han har erstattet Felix Langkjær, som forlader virksomheden efter ti år, for at søge nye udfordringer hos samarbejdspartneren Rockwell Automation.

Jens Fuglsang begyndte sin karriere hos Endress+Hauser i 2003 som salgsingeniør. I 2007 flyttede han til hovedkontoret i en international rolle, som European Industry Manager for olie og gas.

Han blev senere Global Industry Manager for olie og gas og siden starten af 2017 har han også været koncernens chef for Corporate Marketing, Global Industry Management.

Han har ud over omfattende international erfaring, også en dybdegående forståelse af Endress+Hausers produktportefølje og organisation.

Frem for alt er han en velrenommeret kollega og en god leder - to evner, der vil være til god gavn i den nye rolle, fremhæver selskabet.

Den 47-årige leder er gift og far til to sønner, og vil som administrerende direktør være med til at drive virksomheden imod en endnu større kundefokus, med nye og innovative produkter, der kan være med til at lette kundernes hverdag samt sikre dem en større konkurrenceevne gennem forbedrede processer, fremhæver selskabet.

  • Jens Fuglsang
  • Endress+Hauser A/S

CNC Onsite ApS

CNC Onsite, der har domicil i Vejle, er i kraftig vækst og er derfor ved at udvide medarbejderstaben, oplyser direktør Aage Dam.

Med virkning fra 1. december er Morten Marland ansat som servicetekniker.

Morten Marland vil primært beskæftige sig med at køre service på Sjælland til eksisterende kunder såvel som til nye.

Morten Marland medbringer således mange års erfaring med service på værktøjsmaskiner og vil være med til at løfte vores servicetilbud på Sjælland, fremhæver Aage Dam.

  • Morten Marland
  • CNC Onsite ApS

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media