Teknovation Logo
robot

 
Ansigter i branchen

Yamazaki Mazak Danmark A/S

Mazak Danmark meddeler, at man pr. 1. juni får Brian Gøttsche Nielsen som salgskonsulent med distrikt Sjælland og Bornholm, og Jens Christian Jensen som salgskonsulent i distriktet Fyn & Sydøstjylland samt Island.

Brian Gøttsche Nielsen kommer til selskabet fra en stilling som salgskonsulent i Kyocera Unimerco og medbringer mange års erfaring inden for branchen, både når det gælder CNC-maskiner og skærende værktøj.

Jens Christian Jensen kommer fra en stilling som produktchef i KJV A/S, og har ligeledes mange års erfaring inden for branchen, fra såvel virket ved KJV, hvor han specielt har været involveret i Iscars program af skærende værktøj, og på maskinsiden fra sin tidligere ansættelse ved Mazak.

Ud over de to kommende salgskonsulenter varetager salgskonsulent Jesper Bøje Midt- & Sydvestjylland, salgskonsulent Steven Westenholz dækker Nordjylland mens Niels Torbensen har ansvaret for Key Accounts samt Baltikum.

Alle salgskonsulenter vil fremover varetage salg af producentens CNC-værktøjsmaskiner såvel som laserskæremaskiner.

  • Brian Gøttsche Nielsen
  • Yamazaki Mazak Danmark A/S

OSG Scandinavia A/S

OSG Scandinavia meddeler, at Anders Jensen pr. maj er ansat i en nyoprettet stilling som applikationstekniker.

Anders Jensen er - for nogle - et velkendt OSG-ansigt, og han får nu en teknisk og opgavebaseret rolle, hvor han skal supportere Sjælland, Øerne samt Fyn med teknisk assistanse, herunder test, indkøring og dokumentation.

Anders Jensen bliver også ansvarlig for kunde- og messeaktiviteter i samarbejde med maskinforhandlere. Ligeledes vil han være projektansvarlig ved projekter af større karakter hvor eventuelt flere aktører er indblandet.

  • Anders Jensen
  • OSG Scandinavia A/S

Masentia A/S

Pr. 1. maj er Freddie Ourø Gaardbye tiltrådt som Service Manager ved Masentia A/S i Odense, hvor han skal varetage de daglige funktioner i dialog med den øvrige serviceafdelingen under Mikael Milwertz.

Freddie Ourø Gaardbye har i de seneste fem år været i en funktion som Service Expert ved DMG Mori Denmark, og før det haft ansættelse i først CNC.DK og siden PK Chemicals.

Service Manager-hvervet er oprettet under General Service Manager Mikael Milwertz, der indgår i Masentias daglige ledelse, og således supporterer funktioner i både det danske selskab og søsterselskabet i Sverige.

  • Freddie Ourø Gaardbye
  • Masentia A/S

Kellpo A/S

Pr. 1. maj er Ole Petersen ansat som administrerende direktør for Kellpo A/S.

Ole Petersen kommer fra en stilling som Senior Sales & Project Manager hos DESMI Contracting A/S, ligesom han tidligere har varetaget ledende stillinger i Abena, Danfoss Danmark og Det Østasiatiske Kompagni A/S (ØK).

Kellpo har gennem næsten 30 år været kendt for sine kompetencer inden for udvikling og produktion af sprøjtestøbeværktøj til primært emballageindustrien.

I dag fordeler virksomhedens aktiviteter sig på tre forretningsområder:

Værktøjsfremstilling, spåntagning og emballageproduktion, og det er fortsat især sidstnævnte, der har vist sig at have et stort vækstpotentiale, som Ole Petersen nu er udset til at realisere, oplyser direktør Kjeld Pedersen, der sammen med Poul Pedersen, ejer selskabet.

  • Ole Petersen
  • Kellpo A/S

Kapema A/S

Peter Johansen er pr. 3. april ansat hos Kapema som produktchef, meddeler virksomheden. Han medbringer mere end 30 års erfaring inden for salg af teknisk udstyr til metalindustrien.

Peter Johansen skal indgå i den eksisterende salgsafdeling og skal blandt andet deltage i salget af spåntagende maskiner fra Microcut og Emco.

Han skal primært tage vare på kunderne på Sjælland og Fyn.

Med denne nyansættelse er den samlede salgsstyrke i Kapema herefter på syv personer. Derudover er der yderligere syv personer i service og marketing.

  • Peter Johansen
  • Kapema A/S

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik