Teknovation Logo
robot

 
Ansigter i branchen

AVN Teknik A/S

Bent Frederiksen kunne den 1. juni, lade sig hylde af kollegaer og familie, da han fejrede sit 40 års-jubilæum hos AVN Teknik A/S i Brøndby.

Han blev i sin tid ansat hos J. Raben Værktøj, som AVN Gruppen opkøbte i år 2000, hvilket medførte at Alfred V. Nielsen og J.Raben Værktøj blev sammenlagt til AVN Teknik.

Bent Frederiksen har i mange år fungeret som intern salgskonsulent, hvor han har betjent kunder, forhandlere og leverandører med godt humør.

Han har stor erfaring og viden. Det nyder kunderne godt af, når der skal rådgives og findes en optimal værktøjsløsning.

Bent er også en god sælger, der har fingeren på pulsen, hvilket direktør i AVN Teknik, Henrik Sahl Bech, nævnte i sin tale til 40 års-jubilaren. Bent Frederiksen er en meget vellidt kollega. Han åbner sit hjem hver sommer, for alle kollegaerne i AVN Teknik, hvor der inviteres til firmasommerfest.

Bent Frederiksen står selvfølgelig selv for den 3-retters menu, som bliver lavet helt fra bunden – for sådan er Bent Frederiksen, understreger Henrik Sahl Bech.

  • Bent Frederiksen
  • AVN Teknik A/S

Lund Maskinfabrik A/S

Staben hos Lund Maskinfabrik er netop blevet udvidet med Hans Mathiesen, der er ansat som Sales Manager, meddeler direktør og indehaver Per Nielsen.

Forud for ansættelsen har han de seneste 11 år fungeret som Sales Manager hos Danpres A/S og før det var han Product Manager ved Migatronic Automation A/S.

Hans Mathiesen er opindeligt uddannet maskinarbejder, maskintekniker og har desuden en HD i afsætning i bagagen.

  • Hans Mathiesen
  • Lund Maskinfabrik A/S

Edge-Team

Edge-Team har igen udvidet staben. Denne gang er det med henholdsvis Application Engineer Thomas Hougaard Skipper og Area Sales Manager Brian Pelle.

B. Sc. Me. Thomas Hougaard Skipper har en baggrund som maskinarbejder med CNC og er efterfølgende uddannet maskiningeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus.

Han kommer til firmaet med ti års erfaring inden for konstruktion og produktion i Solidworks, og har således en solid og bred erfaring og arbejdet med alt fra små 500 grams aluminiumventilblokke til kedler på over 20 tons.

Samtidig er Brian Pelle blevet ansat som Area Sales Manager hos Edge-Team.

Brian Pelle er oprindelig uddannet skibsbygger på Lindøværftet. Efterfølgende arbejdede han på tegnestuen som konstruktør, koordinator og kontaktperson for produktionen. Han har desuden også arbejdet 6 år som procesoperatør.

Brian Pelle tog derefter et skift til salg og rådgivning med metalindustrien som fagområde, og kommer fra en stilling som salgskonsulent hos Viktech, og skal hos Edge-Team nu til at have udvikling og tekniske løsninger i fokus for firmaets kunder.

  • Thomas Hougaard Skipper
  • Edge-Team

Sonnimax A/S

Sonnimax i Strib ved Middelfart, der leverer og servicerer udstyr til sandblæsning, slyngrensning og metallisering, meddeler, at man pr. 1. maj har ansat Lee Andersen for at styrke salgsog marketingfunktionen.

Hun skal som salgs- og marketingassistent være med til at øge synligheden i markedet og skabe fokus på virksomhedens produkter.

Lee Andersen kommer fra en stilling som webansvarlig i H.W. Larsen i København, og ser frem til arbejdsopgaverne.

  • Lee Andersen
  • Sonnimax A/S

Expanite A/S

Expanite oplever fortsat kraftig vækst, og med ansættelsen af Trine Guldmann som Finance Manager kan virksomheden skabe baggrunden for at accelerere internationaliseringen, fastslår CEO Thomas Abel Sandholdt.

Trine Guldmann er 45 år og uddannet Cand. Merc. Aud. Hun har tidligere arbejdet indenfor revisionsbranchen – og de senere år som Finance Manager/CFO i industrielle og vækstorienterede virksomheder.

Thomas Abel Sandholdt fremhæver endvidere, at hendes forretningsforståelse og solide erfaring ikke alene vil styrke virksomhedens økonomifunktioner, men også den generelle ledelse af virksomheden.

  • Trine Guldmann
  • Expanite A/S

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media