Teknovation Logo
robot

 
  • De første danske integratorer og maskinbyggere i Bila-regi er netop blevet opdatere med aktuel viden og robot-ekspertise på et kursus hos Universal Robots.

13. april 2016, kl. 07:01 

Maskinbyggere til UR-specialtræning

Universal Robots, UR, har for første gang, i samarbejde med Bila, haft maskinbyggere og systemintegratorer på besøg i Odense.


Ved specialtrænings-besøget gennemgik deltagerne et to-dages skræddersyet program, som bød på et opdateret overblik over mulighederne i den seneste versioner af robotsoftwaren i UR3-, UR5- og UR10-robotterne.

Det første integrator-kursus var overtegnet, derfor har UR og Bila netop beslutte at tilbyde et tilsvarende kursus senere i år.

“Vi er meget optagede af at tage hånd om vores partnere og servicere dem med den træning, der gør, at de og vores slutkunder kan få det maksimale ud af mulighederne med UR-robotterne," siger Regional Sales Director i Universal Robots og ansvarlig for markederne Skandinavien og Storbritanien, Per Kloster Poulsen, og fortsætter: 

"Det er jo vigtigt for os at bidrage til, at der er kompetence på markedet til at realisere industriens automationsprojekter.”

Den 19. april er der Fuld Skrue-morgenmøde hos UR, hvor deltagerne blandt andet kan høre et inspirerende indlæg om mulighederne i øget automatisering generelt  og en tilhørende case, og så ikke mindst får muligheden for at besigtige UR-produktionen i Odense.

Det er gratis at deltage i Fuld Skrue-morgenmødet, men da der er begrænset deltagerantal opfordres interesserede til hurtig tilmelding, da pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Læs mere om tilmelding på Fuld Skrue-hjemmesiden ved at følge lænken her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media