Teknovation Logo
robot

 
  • Guldprisen i kategorien e-katalogdistributører gik til TME ved TDK European Distribution Awards.

9. juli 2024, kl. 11:54 

TME hædret med TDK European Distribution Award

Transfer Multisort Elektronik, TME, meddeler, at det polsk-baserede selskab er blevet hædret ved den 11. TDK European Distribution Awards med en guldpris i kategorien e-katalogdistributører.


TME meddeler, at man er blevet tildelt en pris som anerkendelse af firmaets engagement i det europæiske distributionsmarked i kategorien e-katalogdistributører.

"Hos TME stræber vi hele tiden efter at opbygge stærke relationer til vores kunder og leverandører, med fokus på at forbedre kvaliteten af ​​vores tjenester og introducere innovative løsninger. Vores dedikation til forretningsudvikling er forankret i tæt samarbejde med vores partnere og løbende tilpasning til de skiftende markedsbehov. Vi er overbeviste om, at vores fælles indsats vil drive yderligere vækst og succes i fremtiden," siger Passive Components Product Group Manager Tomasz Gredka, TME, og fortsætter:

"At modtage denne prestigefyldte pris for tredje år i træk er en stor ære. Det er et tegn på påskønnelse for vores avancerede distributionsstrategi og forpligtelse til at levere løsninger af højeste kvalitet til vores kunder. Vi er ekstremt stolte af denne præstation og forbliver engageret i den fortsatte innovationsorienterede udvikling af vores produktsortiment for at imødekomme de stadigt skiftende krav fra markedet," siger Tomasz Gredka.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik