Teknovation Logo
robot

 
  • Engel opleve en mindre nedgang i salget på seks procent globalt for 2023-året. Det er sprøjtestøbningsceller som denne (billedet) der sikrer lovende perspektiver i segmentet for tilpassede automationsløsninger, fremhæver Engel.

22. april 2024, kl. 16:32 

Flere ser mod skræddersyet automatisering

Mangel på kvalificeret arbejdskraft og høje produktionsomkostninger har resulteret i lovende muligheder for kundespecifikke automatiseringsløsninger inden for plastindustrien. Det fremhæver sprøjtestøbemaskinfabrikanten Engel.


Østrigske Engel har gennem en længere årrække udviklet kapaciteten til kundespecifkke automationsløsninger sideløbende med fremstillingen af sprøjtestøbemaskiner.

Den satsning har været godt givet ud og ser ud til at blive yderligere fordelagtig de kommende år.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det fremhæver producenten i forbindelse med udgivelsen af selskabet årsregnskab 2023.

Kunderne er, ifølge virksomheden, i dag i stigende grad tilbøjelige til at automatisere så mange procestrin som muligt direkte ved sprøjtestøbemaskinen.

Det gælder eksempel kvalitetstjek eller emballering. Afhængigt af kundens præferencer, integreres den nødvendige automatisering med maskinen for at danne en højtydende produktionscelle.

"Det meste af tiden er vi så heldige at være involveret i kundeprojekter fra starten," udtaler CEO for Engel Group Stefan Engleder, og fortsætter:

"Dette gør os i stand til at reagere hurtigt på specifikke krav og skræddersy den optimale løsning til vores kunde."

Hvor standardsegmentet i år har været stagnerende, har de skræddersyede automatiseringsløsninger oplevet et betydeligt opsving, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik