Teknovation Logo
robot

 
  • Mandag åbnedes dørene til en uge med industrien i fokus på det enorme messeareal i Hannover. I år det 75. gang at messen holdes.

22. april 2024, kl. 09:52 

Så er Hannover Messe 2024 godt i gang

22. til 26. april står den på verdens ubestridt førende industrimesse; Hannover Messe 2024, som mandag klokken 9 lukkede op til fem dage med industriløsninger i fokus på det store messeareal.


Besøgende på denne uges Hannover Messe 2024 inviteres inden for på en verdensbegivenhed, der samler de førende producenter inden for industriel automation, bæredygtighed og ren energi, understreger øverste messechef, CEO, dr. Jochen Köckler, Deutsche Messe AG.

I år er det Iøvrigt for 75. gang, at startskuddet er lydt, og Jochen Köckler glæder sig særligt over, at kunne præsentere de førende udbydere inden for industriel automation, hvor cirka 4.000 producenter vil være på plads som udstillere.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Industriel Automation er Hannover Messes DNA, og jeg glæder mig over, at det også i år indtager en fremtrædende position, med alle kendte producenter på plads i messehallerne. Sektoren udgør således messens absolut største udstillingsområde," fastslår Jochen Köckler.

Der er også andre sektorer på årets messe, og den næststørste er Energy i hallerne 12 og 13.

"Det bliver intet mindre end en verdensscene for bæredygtighed og ren energi i perioden frem til 26. april," fastslår Jochen Köckler

Hertil er årets partnerland, Norge, også netop stærkt repræsenteret når det gælder løsninger til stadig mere energieffektive løsninger ligesom bæredygtighed spiller en helt gennemgående rolle i alle haller på årets messe, fastslår Jochen Köckler videre.

Der er åbent mandag til fredag klokken 9 til 18.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik