Teknovation Logo
robot

 
  • Visionen for ZeroWaste er, at danske virksomheder producerer kvalitetsprodukter til fremtidens behov helt uden spild. Formålet med projektet er at hjælpe produktionsvirksomheder med at skabe fremtidens cirkulære produkter uden spild gennem holistisk gentænkning af design, materialer, produktion og forretningsmodeller med udgangspunkt i fremtidens behov.

16. april 2024, kl. 14:28 

Få kortlagt affaldsspildet i virksomheden

Teknologisk Institut og Aalborg universitet har fået støtte af Industriens Fond til at hjælpe produktionsvirksomheder med kortlægge deres affaldsstrømme og skabe fremtidens cirkulære produkter uden spild. Det sker i projektet ZeroWast.


ZeroWaste-projektet har i første omgang til formål at hjælp 500 virksomheder med at kortlægge deres affaldskilder.

I anden omgang udvælges 120 virksomheder, der får én-til-én-sparring med at udarbejde en operationel handlingsplan med henblik på en eliminering af affald, samt implementering af de
første væsentlige milepæle.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Overordnet arbejdes ud fra en holistisk top down-tilgang til affaldshierarkiet gennem at samle de rette kompetencer internt i virksomheden på tværs af medarbejdere i produktionen, produktudviklingen og salget.

Målet er komme en del af den omkring én million tons overskudsmaterialer som rester fra stof, træ, plast eller beton, danske virksomheder, fremhæves det, hvert år gør sig af med, og som aldrig kommer i brug igen.

Projektet har et budget på 24 millioner kroner.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik