Teknovation Logo
robot

 
  • Saniståls indkøbs- og markedschef Jørgen Glensgaard anbefaler en leverandør, der kan bidrage til optimering løbende.

21. februar 2024, kl. 11:52 

Guide til valg af teknik-totalleverandør

Sanistål har aktuelt opstillet en guide, til valg af teknik-totalleverandør. Vælger man at følge indstillingen kan det betyde en mere strømlinet og integreret forsyningskæde samt muligheden for omkostningsbesparelser, fremhæver koncernens indkøbs- og markedschef Jørgen Glensgaard.


Sanistål, der i dag indgår i svenske Ahlsell, er blandt andet totalleverandør inden for hydraulik, pneumatik, industrislanger, transmissionsprodukter, procesventiler til industrien.

”For at sikre det bedste match med dine produktioner og arbejdsopgaver anbefaler jeg at vælge en leverandør, der tilbyder et bredt udvalg af produkter, som passer til dine specifikke behov. Især ved arbejde med avancerede teknologier er kvalitet, holdbarhed og standarder afgørende faktorer. Jo bedre udstyret passer til dine behov, jo mere får du ud af udstyret, og jo bedre resultater kan du skabe”, siger Jørgen Glensgaard.

Han påpeger videre, at man bør overveje også en totalleverandør, som kan være med til optimere i den enkeltes forretning. Det kan være ved at stå for lagerstyring af de varer, som er essentielle for produktionen, som eksempelvis personlige værnemidler, værktøj, batterier, skruer eller kemi, så man altid har relevante produkter tilgængelige.

”Undgå totalleverandører, der mangler erfaring og som udelukkende leverer standardløsninger. Vælg en leverandør, der er opdateret og har en vis knowhow, da selv små justeringer i arbejdsgangene kan have stor indflydelse. Det er afgørende at have en partner, der kan tilbyde vejledning og indsigt i markedet," påpeger Jørgen Glensgaard videre.

I Santistål råder man over en kombination af interne produktspecialister og et net af samarbejder med førende producenter i markedet, fremhæver Jørgen Glensgaard, og fortsætter:

"Det vigtigt at vælge en totalleverandør, som sætter sig grundigt ind i din forretning og bidrager til løbende udvikling. Det skal være et samarbejde, som skaber værdi både nu og i fremtiden. Det kræver indsigt og engagement at skabe de bedste resultater”, siger Jørgen Glensgaard. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik