Teknovation Logo
robot

 
  • Ved årets Preview lagde øverste messechef, dr. Jochen Köckler i høj grad vægt på, at industriel automatisering er vejen til øget bæredygtighed og energieffektivitet.

21. februar 2024, kl. 13:06 

Automation, bæredygtighed og ren energi

Der bliver tre væsentlige begreber at se på Hannover Messe 2024; 22. til 26. april. Messens DNA er industriel automation, og cirka 4.000 virksomheder er her samlet som udstillere på verdens førende industrimesse. Det er også væsentlige forudsætninger for stadig mere ren og effektiv energi og dermed CO2-reduktion, understreger CEO, dr. Jochen Köckler, Deutsche Messe AG.


Besøgende på den kommende Hannover Messe 2024 inviteres inden for på en verdensbegivenhed, der samler de førende producenter inden for industriel automation, bæredygtighed og ren energi, understreger øverste messechef, CEO, dr. Jochen Köckler, Deutsche Messe AG, her blot to måneder før det går løs, den 22. til 25. april på det store messeareal i Hannover.

Ved årets Preview, der var henlagt til Hal 19 i messecentret, introducerede han og det øvrige messeteam sammen med en stribe udstillere nogle af de løsninger, som vil blive highligths når det går løs til april Iøvrigt i år for 75. gang.

Jochen Köckler glæder sig særligt over, at kunne præsentere de førende udbydere inden for industriel automation, hvor cirka 4.000 producenter vil være på plads som udstillere.

"Industriel Automation er Hannover Messes DNA, og jeg glæder mig over, at det også i år indtager en fremtrædende position, med alle kendte producenter på plads i messehallerne," fastslår Jochen Köckler.

Der er også andre sektorer på årets messe, og den næststørste er Energy i hallerne 12 og 13.

"Det bliver intet mindre end en verdensscene for bæredygtighed og ren energi i de fem dage, når vi slår dørene op med blandt andet EU-kommissionsformand Ursula von der Leyen og den tyske forbundskansler Olaf Scholz på talerstolen ved åbningen og både EU og de tyske myndigheder på plads i Energy-sektoren. Hertil er årets partnerland, Norge, også netop stærkt repræsenteret når det gælder løsninger til stadig mere energieffektive løsninger ligesom bæredygtighed spiller en helt gennemgående rolle i alle haller på årets messe," siger Jochen Köckler.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik