Teknovation Logo
robot

 
  • Vega Cylinders' hydrauliske cylindre indgår nu i produktprogrammet hos Thorne.

12. februar 2024, kl. 12:48 

Vega Cylinders nu også hos Thorne

Stifter af Thorne, Jesper Thorne, repærsenterer i samarbejde med Indsatsen ApS, italienske Vega Cylinders Srl's hydrauliske cylindre.


Vega Cylinders' hydrauliske cylindre er designet og fremstillet til at imødekomme behov, hvor optimal ydeevne og lang levetid er afgørende, hvad enten man arbejder inden for emballage, automotive, medicinalindustri, robotteknologi eller den maritime branche, hvortil cylindrene er designet til at sikre pålidelighed og sikkerhed i enhver anvendelse, men fortinsvis hos værktøjsmagerne, fremhæver Jesper Thorne.

Men det er ikke alt! Udover tilpasningen af vores cylindre tilbydes også teknisk rådgivning for at hjælpe brugerne med at vælge den bedste løsning til den enkelte applikation.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Og det stopper ikke her. Vega ønsker at sikre, at brugeren har fuldstændig ro i sindet efter købet af producentens cylindre. Derfor tilbydes en komplet efter-salgsservice.

Design og tilpasning af Vega Cylinders' hydrauliske cylindre er således nøgleelementer for Vega, understreger Jesper Thorne.

Samarbejdet mellem Indsatsen og Thorne gælder og varmekanalsystemer fra svenske Masterflow, oplyser Indsatsens Jes Willumsen og Jesper Thorne.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik