Teknovation Logo
robot

 
  • Med Vertivs DynaFlex BESS kan man nu fuldt ud at udnytte mulighederne i hybride kraftsystemer, der inkluderer sol-, vind-, brintbrændselsceller og andre former for alternativ energi.

12. februar 2024, kl. 12:34 

Batterienergiopbevaringssystem til forretningskritiske applikationer

Vertiv lanceerer med DynaFlex BESS et batterienergilagringssystem, der er designet til at muliggøre energiuafhængighed og styrke indsatsen for bæredygtighed i forretningskritiske faciliteter.


Vertiv DynaFlex BESS er udviklet for at give fleksibilitet i brugen af strømforsyning og er et kritisk trin i implementeringen af en dynamisk strømarkitektur. Systemet giver mulighed for fuldt ud at udnytte mulighederne i hybride kraftsystemer, der inkluderer sol-, vind-, brintbrændselsceller og andre former for alternativ energi, fremhæver producenten.

Løsningens Lithium-ion-batterierne giver energi til langvarig støtte, hvilket muliggør problemfrie og gentagne overgange mellem energikilder. Når den er parret med det valgfrie Vertiv DynaFlex Energy Management System, EMS, muliggøres avancerede energistyringsstrategier, såsom efterspørgselsstyring og deling eller salg af energi tilbage til nettet, hvilket kan resultere i en reduktion af energiforbrug og omkostninger. og potentielt generere indtægter til de involverede parter, fremhæver Vice President Peter Panfil, Vertiv.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


“Bæredygtighed er blevet en kerne i mange organisationers vækstplaner, men bekymringer om operationel modstandskraft og voksende stress på nettet har begrænset indsatsen om at anvende alternative energikilder, Vertiv DynaFlex BESS åbner den fulde energistyringsværktøjskasse. Det giver organisationer mulighed for at udnytte styrkerne ved disse nye energigenereringsaktiver og henvise den traditionelle forsyningsudbyder til en komplementær rolle i en mere dynamisk, effektiv og pålidelig blanding af energikilder,” siger Peter Panfil.

Systemets strømkonverteringssystem (PCS) er designet til at understøtte 2 millisekunders output, hvilket stort set eliminerer eventuelle forsinkelser, mens belastningen flyttes mellem hybride strømkilder. Parret med et UPS-system (uninterruptible power supply) reducerer det pålidelige, højeffektive design af Vertiv DynaFlex BESS risikoen for datacenterudfald og dieselgeneratorstart.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik