Teknovation Logo
robot

 
  • Professor Olivier Jolliet, professor Michael Hauschild, lektor Alexis Laurent og lektor Stig Irving Olsen er fire ud af seks undervisere på DTU-kurset, som lærer kandidatstuderende, hvordan de undersøger og vurderer, om noget er bæredygtigt ved at analysere et produkts rejse fra vugge til grav. Undervisningsteamet blev hædret for deres særlige indsats med DTU's undervisningspris af dekanerne Philip Binning og Lars D. Christoffersen. (Foto: Lotte Illeris)

3. oktober 2023, kl. 13:12 

DTU's undervisningspris gik til bæredygtighedskursus

Undervisningsteamet bag DTU-kurset 'Livscyklusvurdering af produkter og systemer' er blevet hædret for deres særlige indsats med DTU's undervisningspris af dekanerne Philip Binning og Lars D. Christoffersen. 


Et hold af undervisere bag kurset 'Livscyklusvurdering af produkter og systemer' , der består af professor Peter Fantke, professor Michael Hauschild, professor Olivier Jolliet, lektor Alexis Laurent, lektor Stig Irving Olsen og seniorforsker Mikolaj Owsianiak, alle tilknyttet sektionen for Quantitative Sustainability Assessment (QSA) på DTU Sustain, er blevet hædret for deres særlige indsats med DTU's undervisningspris.

Kurset, der har være i DTU's kursusbase siden 1997, betegnes som toneangivende inden for undervisning i bæredygtighed over de sidste 25 år, og så nyder det aktuelt stigende popularitet og gennemslagskraft, fremhæves det.

Det hele startede i 1997 med blot 23 kandidatstuderende, og kurset følges i dag af 231 stuserende fra primært fem forskellige uddannelsesretninger på DTU.

”Kurset får generelt fremragende evalueringer fra de studerende og er et fantastisk eksempel på den høje undervisningskvalitet på DTU,” begrunder dekan for kandidatuddannelserne Philip Binning hædringen, ifølge DTU, og fortsætter:

”Dette kursus er også lykkedes med at udbrede læringen til et stort antal studerende uden at gå på kompromis med den høje kvalitet. Kurset fungerer i høj grad som rekrutteringskanal for senere specialer og ph.d.-studerende på DTU.”


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik