Teknovation Logo
robot

 
  • Technomania-scenen i Hal F er nu officielt åben, hvilket MCH-direktør Georg Sørensen stod i spidsen for tirsdag morgen. Siddende direktør Kristian Jensen, Green Power Denmark, og IDA-formand Laura Klitgaard.

3. oktober 2023, kl. 08:54 

Så er messen i Herning i gang

Klokken 8 indledtes tre dage med industrimesse i MCH-Messecenter Herning, og allerede fra start var der rykind i de 12 haller, som i år samler cirka 600 udstillere om tre aktive dage.


Frem til og med torsdag den 5. oktober er der åbent for hi '23, der holdes i det 60. år for messens oprindelige opstart i det daværende Herning-Hallerne, i dag MCH-Messecenter Herning.

Og der er sket en stor udvikling over de seks årtier. Således er de daværende fem messehaller i dag udvidet markant, og Hal E er fra det oprindelige setup, mens der er tale om tilføjede, større haller for resten på messen, der i år har cirka 600 udstillere på plads inden for messens hovedsektorer; Automation & Robotter, Underleverandører, Svejsning, Logistik samt Fødevareteknologi.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I Hal G er tre dage med IDA's Technomania, der i år arrangeres sammen med Green Power Denmark, og for første gang er en del af messen i hele åbningsperioden, og sideløbende med inputs fra områdets udstillere også byder på hele 32 spændende indlæg over de tre dage.

I forlængelse med åbningen af messen, og herunder Technania, er der klokken 11 tirsdag desuden officiel åbning af mejeribranchens mødested - International Food Contest.

Der er åbent på hi '23 dagligt klokken 8 til 16 frem til og med torsdag den 5. oktober.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik