Teknovation Logo
robot

 
  • Den flerstrålede sikkerhedsanordning deTem4 LT Muting A/P fra SICK fremhæves for at være en Plug-&-Play-løsning til sikker menneske-materiale-differentiering af varer og paller inden for intralogistik og emballageteknologi.

Teknovation nr. 10/2023

Flerstrålet sikkerhedsanordning

SICK fremhæver, at man med deTem4 LT Muting A/P har lavet en flerstrålet sikkerhedsanordning med integreret mutingfunktion i overensstemmelse med IEC 62046.


En komplet løsning med firestrålet aktiv/passiv-lysbom, præmonterede mutingarme og indbygget evalueringslogik samt mutingsensorer. Sådan lyder det fra SICK om deTem4 LT Muting A/P, som derved præcis er, hvad der kræves for ubesværet, sikker og pålidelig differentiering mellem mennesker og materialer, og det kan installeres uden nævneværdig specialviden, understreges det.

Løsningen kommer i to versioner, afhængigt af om materialer både kører ind og ud af et farligt område eller ej. Til overvågning af udkørsel af varer fra et farligt område anvendes den toarmede version, ’L-muting’, som kommer med to mutingsensorer til den aktive enhed og reflektorer til den passive enhed. Ønsker man sikring af et tovejsmaterialeflow, skal man vælge udgaven med fire mutingarme, ’T-muting’, der inkluderer fire mutingsensorer til den aktive enhed og reflektorer til den passive enhed. Den applikationsspecifikke mutingtype indstilles automatisk med antallet af tilsluttede mutingarme, og den softwarefrie konfiguration sikrer hurtig maskinintegration af mutingsystemet, som straks er klar til drift.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med deTem4 LT Muting A/P følger en række nyttige funktioner, der øger oppetiden, sikkerheden og overblikket. Disse omfatter strålekodning for at forhindre gensidig interferens mellem flere systemer, en genstartspærre for at forhindre automatisk genstart af maskinen samt en tilsidesættelsesfunktion for kontrolleret frigivelse af passageområdet. Det er muligt at tilslutte en trykknap direkte til enheden for at bekræfte genstart og tilsidesættelse. Dette forenkler mekanisk og elektrisk integration.

I forhold til status og diagnose visualiserer en 360-graders synlig top-LED den aktuelle driftsstatus på en enkel og overskuelig måde, mens en integreret NFC-grænseflade (near-field communication) gør det hurtigt at udlæse ’on-site-diagnose’ trådløst med sin mobiltelefon til enhver tid.

Diagnosedataene udarbejdes på en brugervenlig måde og visualiseres til brug i den gratis SICK Safety Assistant App. Eksempelvis er det muligt hurtigt og nemt at generere en PDF-rapport over den aktuelle systemstatus til øjeblikkelig fejlfinding og sende den til SICKs serviceafdeling i en e-mail.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik