Teknovation Logo
robot

 
  • Industriens Fond, og flere af de projekter, som fonden står bag, kan ses på hi '23-messen.

18. september 2023, kl. 17:04 

Industriens Fond er også med i Herning

Man kan i år møde Industriens Fond, og flere af de projekter, som fonden står bag, i forbindelse med industrimessen i Herning, 3. til 5. oktober.


Virksomheder, der ikke føler sig godt klædt på til en virkelighed med øget bæredygtighed og cybersikkerhed i produktionen, hurtigere teknologiudvikling og fortsat stigende globalisering er målgruppen for Industriens Fond på hi ¨23-messen, 3. til 5. oktober i MCH-Messecenter Herning.

Industriens Fond vil her være ved en række af de projekter, som man står bag, og medvirke til at introducere flere for mulighederne, som projekterne åbner.

Hvad end det handler om kunstig intelligens, AI, i produktionen, robotteknologi, Additive Manufacturing, AM, eller øvrig industriel automatisering, såvel som cirkulær omstilling, modularisering eller cybersikkerhed, så er der inspiration at hente på Industriens Fonds stand i Hal K.

På standen kan man eksempelvis møde ready2Loop, der vil hjælpe virksomheden i gang med omstilling til cirkulær økonomi samt projektet Fremtidens Bæredygtige Servicekoncepter, hvor eksperter fra FORCE Technology klæder virksomheder på til at tarnsformere forretningen fra produktfokus til tilknyttede, bæredygtige services, oplyser Industriens Fond.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik