Teknovation Logo
robot

 
  • På hi '23 vil firmaet med messestanden understrege navneskiftet til WestCoast Technique.

1. august 2023, kl. 11:24 

Nu er navnet WestCoast Technique

Det hidtidige WestCoast Tråd & Plader har skiftet navn til WestCoast Technique ApS, og ønsker med skiftet at understrege produktpalettens bredde.


Et aktuelt navneskifte til WestCoast Technique er valgt, for bedre at afspejle virksomhedens bredde, idet firmaet har suppleret det primære sortiment af metervarer i form af trådnet og plader til industrien med muligheder inden for filtrering, væskehåndtering, tætning af roterende udstyr og afskærmning med teknisk rådgivning om valg af en passende løsning:

"Vi har altid været stolte af vores ekspertise inden for trådvæv og trådnet. Og med årene er vores produktprogram vokset både i dybde og bredde til at omfatte mange forskellige produkter og løsninger til filtrering og afskærmning. Vores kunder værdsætter, at vi har teknisk indsigt og er i stand til at yde teknisk rådgivning. Den aktivitet skal vores navn afspejle,” siger administrerende direktør Kenneth Rohde Pedersen, og understreger, at det også vil blive temaet, når man deltager med stand på hi '23, den 3. til 5. oktober i MCH-Messecenter Herning.

”Nu og her har navneændringen ikke den store betydning for vores gøren og laden. Men for os vil det sætte spot på vores fokus, samarbejde og udviklingsindsats. Vores endelige mål er at betjene vores kunder på den bedst mulige måde, og det at vi kan udnytte tekniske kompetencer på tværs af teamet, vil underbygge dette.” siger Kenneth Rohde Pedersen.

Det er kun navnet, der ændrer sig, hvorimod CVR-nr., adresse, web-adresse og mail forbliver uændret, fremhæver Kenneth Rohde Pedersen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik