Teknovation Logo
robot

 
  • Centralt i produktionen ved Nårup Pladeindustri er den seneste investering, en 30 tons tung Amada-revolverstanser, model EMZ3612M2, som nu har afløst en 35 år gammel og udtjent stansemaskine, og løftet kapacitet og produktivitet.

2. juni 2023, kl. 12:52 

Markant opdateret stans hos Nårup

teknovationNr. 7 - 2023   Efter 35 år i brug var det blevet tid for en opgradering ved fynske Nårup Pladeindustri A/S. Flytningen af den udtjente maskine og installationen af en Amada EMZ3612M2-revolverstanser er nu på plads, og virksomheden er klar til at udnytte den større kapacitet.


”Amada Denmark har over de seneste uger installeret og igangsat en EMZ3612M2-revolverstansemaskine her hos os, hvor den har erstattet en udtjent, 35 år gammel og mindre stansemaskine. Det åbner for både mere produktiv, effektiv og øget kapacitet i plademål op til 1.500 gange 3.000 millimeter,” siger Klaus Johansen, og fortsætter:

”Når der nu skulle ske en udskiftning, så var det en prioritet, at vi kan tage emner direkte fra stansemaskine over i kantpressen på 3 meter”.

Villigheden til at investere i fremadrettede og kompetence- samt kapacitetsudvidende løsninger er ham iøvrigt ikke fjern. Maskinparken omfatter således også en RoboBend-robotløsning ved en 1 meter-kantpresse, så der kan løses selv mindre opgaver fuldautomatisk.

Virksomheden gør sig primært i tyndplade, og har ud over et par kantpresser og det fuldautomatiske stanseanlæg også en laserskæremaskine.

Og med den seneste opgradering inden for dørene på stanse-siden, så tegner hverdagen lys i Nårup, hvor man nu har kapacitet til også at tage yderligere opgaver ind, konstaterer Klaus Johansen.

Læs hele artiklen i onlineudgaven af Teknvoation 7/2023 ved at klikke på lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik