Teknovation Logo
robot

 
  • Stifter og direktør Michael Hurup Andersen, kompasbank, fremhæver, at dedikeret SMV-finansiering handler om at se muligheder, og det synes han altså, at man gør bedst, der hvor idéerne skal realiseres, ude i industrikvaterne, understreger han.

2. juni 2023, kl. 12:38 

Møder SMV'er i øjenhøjde

teknovationNr. 7 - 2023   Danmark er domineret af Små og Mellemstore Virksomheder, SMV, og det er dem, som er i fokus hos kompasbank, når man tilbyder sig som SMV’ernes bank nummer to. Bedre adgang til finansiering udgør et potentiale, som mange overser, og det vil banken gerne tale om i øjenhøjde med SMV’ernes beslutningstagere om. 


Stifter og administrerende direktør for kompasbank Michael Hurup Andersen påpeger, at finansiering og forsikring sjældent styrkes ved at samle det hele ét sted. Det bør i stedet være ligesom de fleste selv driver forretning. Og det paradoks kan mange godt få øje på, og så begynder samtalen om, hvordan kompasbank, som kan være ”bank nummer to”, og kan give kunden adgang til løsninger, så virksomhederne har optimale betingelser til at opfylde deres fulde potentiale, fortæller han i det aktuelle Teknovation - nr. 7/2023:

”Alt for ofte er begrænset adgang til finansiering den stopklods, som virksomhederne møder, når de skal realisere deres gode evner og idéer. Sammen kan vi tilstræbe, at det ikke sker, og at der er tilstrækkelig og hurtigt adgang til finansiering, så man kan slå til, når lejligheden byder sig,” påpeger Michael Hurup Andersen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I det hele taget, så vil banken gerne signalere, at man er med på, at der skal finansiering til, hvis danske SMV’er skal have de bedste rammer til at skabe forretningsidéer og –udvidelser, vækst og – udvidelser. Så den snak må gerne være lige så ligetil, som snakken om hvad der gøres for at holde maskinparken velsmurt og kørende, og hvordan man kan investere i automation og dermed ikke blive stoppet af den manglende adgang til velkvalificerede medarbejdere, som efterhånden i nogle år har præget metal- og maskinvirksomhederne i Danmark, såvel som de øvrige håndværksfag og i de større industrivirksomheder.

”Kunderne hos os skal ikke føle, at de forspilder deres muligheder. Vi finder i fællesskab ofte frem til den rette finansieringsløsning. Så kan virksomhederne arbejde dedikeret med det, de er bedst til, mens vi tager os af at sikre adgang til den kapital, der kræves, når idéen er den rette. Vi er jo sat i verden for at finansiere netop denne rejse for SMV’erne,” siger Michael Hurup Andersen.

Læs hele artiklen i onlineudgaven af Teknvoation 7/2023 ved at klikke på lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik