Teknovation Logo
robot

 
  • En stolt VVS-lærling, Simon Plauborg (t.v.) får her overrakt legatet af VELTEK-direktør Per Rømer Kofod.

25. maj 2023, kl. 11:58 

Studiedag og legatuddeling ved VVS '23

VVS '23, der holdes 24. til 26. maj i Odense Congress Center, blev indledt med en studiedag for mere end 100 lærlinge og uddeling af messens legat, som blev uddelt for første gang, og gik til VVS-lærling, Simon Plauborg fra Hanning VVS.


VVS-messens første dag bød blandt andet på velkommen til en række lærlinge, VVS-installatører og teknikere fra uddannelsessteder landet over, som først fik en række faglige indlæg om automatisering og digitalisering. Studiedagen kulminerede i overrækkelsen af et netop stiftet legat, som messens to arrangører, VELTEK og Odense Congress Center, står bag. Det er stiftet for at styrke indsatsen for VVS-uddannelserne og sætte branchens efterspørgsel på arbejdskraft i fokus. Derudover har især arbejde med grøn omstilling været en del af udvælgelseskriterierne.

Uddelingen af legatet gik til den unge lærling, Simon Plauborg fra Hanning VVS, og dermed blev han den allerførste til at modtage VVS-messens legat, der ud over æren, omfatter15.000 kroner, fremhæver VELTEK og Odense Congress Center, der ser studiedagen som en vigtig del af messen, eller som medarrangør og direktør for VELTEK Per Rømer Kofod udtrykte det i sin tale ved legatoverrækkelsen: 

"Selv de mest fantastiske komponenter og løsninger er ikke meget værd alene. Det er kombinationen mellem teknologier og menneskets faglige kunnen at værdien kommer frem".

Spørger man messe- og eventchef fra OCC Morten Ihlow spiller VVS-lærlingene en stor rolle for, at eventet kan favne alle i en branche i udvikling:

"Vi vil gerne være med til at fremme fokusset på morgendagens arbejdstagere i VVS-branchen – og med det naturlige fokus, der er kommet på grøn omstilling i samfundet generelt og især i VVS-branchen, er de studerende med til at sikre udviklingen og dynamikken i branchen, så vi får nye teknologier i spil," siger Morten Ihlow.

VVS-messen har endnu engang fagligheden i fokus med en række fagrelevante foredrag på Fagscenen i Hal B, og løber til og med fredag den 26. maj klokken 15, ligesom der er gratis adgang, men det kræver dog forhåndstilmelding, der kan ske ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik