Teknovation Logo
robot

 
  • Branchedirektør Peter Trillingsgaard, DI Produktion, glæder sig til hi '23-messen, hvor han også er en del af messekomitéen, og ikke mindst den 500 kvadratmeter store stand, som etableres, for at medlemsvirksomhederne kan mødes om mærkesager som
    kvalificeret arbejdskraft, digitalisering og automatisering samt ikke mindst grøn omstilling.

23. maj 2023, kl. 16:08 

Markant DI Produktion-synlighed på hi '23

DI Produktion, der blandt andet omfatter Fremstillingsindustrien under DI, vil på oktober måneds hi '23-messe have en markant profil og har lagt an til at møde op med en 500 kvadratmeter temastand. Desuden er DI Produktion sponsor for 50.000 kroner til vinderen af årets hi Sustainable Development Award.


DI Produktion har aktuelt løftet sløret for en kommende 500 kvadratmeter stor stand på hi Tech & Industry Scandinavia 2023, der holdes 3. til 5. oktober i MCH-Messecenter Herning.

”Jeg ser virkelig frem til at komme i dialog med virksomhederne og til at inspirere med oplæg inden for DI Produktions tre mærkesager; grøn omstilling, kvalificeret arbejdskraft samt digitalisering og automatisering. Jeg er sikker på, at vi får nogle spændende dage med masser af mulighed for relationsopbygning og fagligt indhold,” siger branchedirektør Peter Trillingsgaard, DI Produktion.

Ud over de øvrige udstilleres produktlanceringer og præsentationer af innovative løsninger vil messen således byde på adskillige højaktuelle konferencer og fremsynede aktivitetsområder, og herunder også uddelingen af hi Sustainable Development Award, som DI Produktion også har en vigtig sponsor-rolle i, da man uddeler de 50.000 kroner til konkurrencens vinder, når denne findes på messens andendag, den 4. oktober. I år iøvrigt for tredje gang siden introduktionen tilbage i 2019.

Det er nu muligt at indstille til hi Sustainable Development Award, hvor juryen udgøres af blandt andet formand for IDA Laura Klitgaard, programleder Line Gry Knudsen, DI Produktion, Executive Director i CARE Denmark Rasmus Stuhr Jakobsen, faglig leder, Teknologisk Institut og DIRA Dansk Robotforening, DIRA, Søren-Peter Johansen og direktør i RETHINK Sustainability Consultancy Nette Kirkegaard.

Indstillingerne bliver vurderet i forhold til tre kriterier: Positiv påvirkning, potentiale for opskalering og teknisk innovation, og ansøgningsfristen er 12. juni klokken 12. Herefter findes årets tre finalister, der offentliggøres 31. august, mens den endelige vinder kåres på messens andendag, den 4. oktober. Teknovation og søsterudgivelsen Automatik & Proces følger, som prisens såkaldte Content Partner, opløbet frem mod overrækkelsen tæt,.

Læs eventuelt mere om hi Sustainable Development Award ved at klikke på lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik