Teknovation Logo
robot

 
  • Ved Migatronic er der, i forlængelse af det aktuelle ejerskifte foretaget massive investeringer, og derfor venter direktør Kristian Madsen (t.v.), at virksomhedens omsætning vil blive fordoblet på fire år således, at omsætningen vil vokse til omkring 650 millioner i 2025. Her er han sammen med COO Tina Kure.

26. april 2023, kl. 18:38 

Mere end 50 års nordjysk svejseerfaring er basis for vækst

For cirka 1,5 år siden skiftede Migatronic ejere, da en af virksomhedens stiftere, Peter Roed, overlod virksomheden til sine to børn, Jørn Roed og Anne Marie Roed Drustrup. Samtidig ansattes Kristian Madsen som direktør, og ledelsen lagde en ambitiøs strategi og forretningsplan.


Den danske svejsemaskinproducent Migatronic A/S i Fjerritslev, og datterselskabeet Migatronic Automation i Aabybro, investerer massivt i virksomheden for at få den til at vækste yderligere:

"Vores vækstmål er både ambitiøst og enkelt. Vi skal fordoble virksomhedens omsætning på fire år," fortæller direktør Kristian Madsen, og fortsætter:

"Væksten skal ske både i Migatronic og vores datterselskab Migatronic Automation, hvor vækstmålet betyder, at den samlede omsætning i 2025 helst skal op og runde de 650 millioner".

"En forudsætning for denne massive vækst er, at vi har de bedste produkter på markedet, både inden for manuel og automatiseret svejsning. Vores produktkvalitet skal være helt i top og være ledsaget af en forbilledlig service og support fra vores erfarne svejsespecialister. Kun på den måde kan vi fastholde vores position som markedsledende inden for svejsemaskiner og svejseautomatisering og derved opnå den ønskede vækst," fastslår Kristian Madsen.

Inden for social ansvarlighed gør Migatronic sig også bemærket. Virksomheden har et praktikværksted, hvor op mod 15 unge er i praktik. Det er mennesker, der er kommet skævt fra start, og som Migatronic kan give en chance for komme ind på arbejdsmarkedet. Det sociale arbejde sker i samarbejde med Jammerbugt Kommune.

"Det kan være personer, der har det svært, fordi de måske er havnet i et dårligt miljø, eller kan have andre udfordringer, der gør det svært for dem at få et job og derfor er røget ud af systemet," fortæller COO Tina Kure, og fortsætter:

"Dem tager vi ind i praktik, og giver dem en chance. Og hvis praktikanterne falder til hos os, kan vi tilbyde dem et job. Vi ønsker at være en rummelig virksomhed, der giver plads til mennesker, der kan have forskellige udfordringer, som eksempelvis lettere autisme eller lignende".


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik