Teknovation Logo
robot

 
  • På oplægsholderlisten var brancherepræsentanter som (f.v.) Sander Michelsen fra Grundfos, Jesper Damvig fra Prototal Damvig, Frank Rosengreen Lorenzen fra Dansk AM Hub, Michel Honoré fra FORCE Technology og Christopher Gottlieb Klingaa fra Teknologisk Institut.

17. marts 2023, kl. 15:52 

Grundfos ser mod Binder Jetting i metal

Omkring 150 deltog fredag i et MADE Virtuelt Deep-Dive-arrangement, hvor en række af landets førende 3D-print-specialister satte ord på trends og tendenser inden for området. Flere af oplægsholdervirksomhederne vil også være at finde fysisk på VTM 2023-messen fra 25. til 28. april, hvor de kan tage imod opfølgende spørgsmål.


En række industrielle gennembrud, der ifølge eksperterne er på vej, er forbedrede materialetyper, der eksempelvis indeholder kobber og hvid nylon, 3D-print-emner i større skala, og så vil teknologien Digital Metal Binder Jetting vinde frem, fremhævedes det, ifølge Manufacturing Academy of Denmark, MADE.

På oplægsholderlisten var brancherepræsentanter som Jesper Damvig fra Prototal Damvig, Sander Michelsen fra Grundfos, Jeppe Byskov og Christopher Gottlieb Klingaa fra Teknologisk Institut, Michel Honoré fra FORCE Technology og Frank Rosengreen Lorenzen fra Dansk AM Hub.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Hos den danske pumpeproducent Grundfos er Digital Metal Binder Jetting en teknologi, de håber vil gøre det muligt at producere serier og prototyper til lavere omkostninger:

”I Grundfos ser vi nærmere på Metal Binder Jetting og prøver at lære teknologien at kende, så vi kan opskalere og anvende på nuværende processer. Teknologien er interessant for os, fordi den kan være med til at drive prisen ned på 3D-printede komponenter, og så åbner den op for brug af nye materialetyper,” lød blandt andet fra Chief Engineer hos Grundfos, Sander Michelsen.

Ved den kommende VTM 2023 Messe i Odense Congress Center vil AM-teknologi også et fremtrædende emne.

Eksempelvis vil Prototal Damvig, Dansk AM Hub og Teknologisk Institut med hver deres stand (såvel som i iSMART circle-området) præsentere de seneste muligheder i forhold til spåntagende og pladebearbejdende virksomheder.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik