Teknovation Logo
robot

 
  • CEO Bruno Sonnet (t.v.), der står i spidsen for både TME og Elekto, giver håndslag med Armel Fourreau (t.h.), der er administrerende direktør for Alliance Electronics. (Foto: Bruno Sonnet Damien Rossignon)

26. januar 2023, kl. 16:48 

Elekto og TME opkøbt af Alliance

Alliance Electronics meddeler, at selskabet har afsluttet købet af Elekto og TME, der begge er elektroniske underleverandører baseret i franske Mayenne. Denne operation er en del af Alliance Electronics' organiske og eksterne vækststrategi om at blive førende i Europa inden for High Mix-Low Volume-segmentet.


TME og Elekto, der er baseret i henholdsvis Gorron og Andouillé, i Mayenne-regionen, og er specialiseret i fremstilling og integration af elektroniske tavler, samlinger og underenheder, indgår nu i Alliance Electronics, som derved fortsætter vækststrategien om at blive førende i Europa inden for High Mix-Low Volume-segmentet.

De to opkøbt producenters løsninger giver køberen værditilvækst, lige fra prototyping til mellemstore produktionsserier til en international og diversificeret kundebase inden for billedbehandling, medicin, luftfart, forsvar og industri.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De to virksomheder slutter sig til de fem andre medlemmer af Alliance Electronics, men vil fortsat have CEO Bruno Sonnet som aktionær i begge enheder gennem hans investering i Alliance Electronics.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik