Teknovation Logo
robot

 
  • Totalservice af vaskeanlæg kan dels sikre brugeren, at man undgår nedbrud samt ikke mindst spare virksomheden for store udgifter, fastslår Anmasi.

6. december 2022, kl. 13:24 

Vedligehold og service af vaskeanlæg

Vedligehold og service er ofte et lidt overset område efter, man har anskaffet sig et vaskeanlæg, mener man hos danske Anmasi A/S, som derfor tilbyder sine kunder totalservice.


Vedligehold og service er ofte et lidt overset område efter, man har anskaffet sig et vaskeanlæg. Men, ligesom man tager bilen til service årligt, kunne man også lade en af Anmasis medarbejdere svinge forbi anlægget til et årligt tjek.

Inklusive i firmaets totalservice er øget levetid, undgåelse af downtime, mulighed for at spildevandet kan genanvendes, sikkerhed for, at det er den rigtige kemi der anvendes i anlægget, og mulighed for at gøre noget før skaden er sket ligesom man kan opnå store besparelser på reparationsområdet, fremhæves det om gennemsynene, som udføres af professionelle.

Når emnerne vaskes, forsvinder skidt, olie, epoxy og metalspån med merem som i stedt kan ophobe sig i filtre, ligesom det også har en tendens til at sætte sig i renseanlæggets indre komponenter.

En totalservice består derfor af en gennemgang samt rengøring af anlægget, hvor følgende gennemgås: Ind og udvendig rengøring af vaskeanlægget. Gammelt sæbevand udskiftet og bortskaffes. Olieudskiller tømmes og rengøres. Kemidoserings-pumpe bliver tjekket og fyldt på. Dyser tjekkes igennem. Diverse filtre udskiftes, hvis nødvendigt. Kemi påfyldes sammen med vand. Og så tilbyder Anmasi spildevandsløsninger ligesom reservedele skiftes omkostningsfrit (reservedelene er dog ej med i prisen), oplyser Grindsted-virksomheden.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik