Teknovation Logo
robot

 
  • Udvidelsen på 2.046 tilføjede makroer gør det nu også muligt at visualisere Readycable-kabler - kabler, der er kompatible med automatiseringsteknologi fra Allen Bradley, Beckhoff, B&R, Heidenhain og Fanuc, fremhæver Igus.

6. december 2022, kl. 13:52 

Yderligere 2.046 Igus-makroer til Eplan-software

Igus GmbH meddeler, at man har tilføjet yderligere 2.046 makroer til Eplan kredsløbsdiagramsoftware. Det sker i forbindelse med den aktuelle opdatering til kabler, der er kompatible med Allen Bradley, Beckhoff, B&R, Heidenhain og Fanuc.


Igus-produktchef Markus Hüffel, der står for producentens for Readychain og Readycable oplyser, at man aktuelt har besluttet at udvide Eplan Data Portal og tilføje yderligere 2.046 makroer til færdigmonterede kabler, der er kompatible med automatiseringsteknologi fra Allen Bradley, Beckhoff, B&R, Heidenhain og Fanuc.

"Makroer til kabler til Siemens, SEW og Bosch Rexroth var allerede tilgængelige. Vi håber, at denne opdatering giver designere over hele verden endnu flere muligheder for økonomiske automatiseringsløsninger," fastslår Markus Hüffel.

Igus onlineshop omfatter over 5.000 tilslutningsklare signal-, encoder-, servo-, motor- eller drevkabler.

Enhver Eplan-makro, der er gemt til disse kabler, kan downloades på få sekunder via et link til Eplan-dataportalen og bruges i planlægningssoftwaren. Makroen tillader derefter handlinger som at visualisere kablet, herunder pintildeling og lederidentifikation, og forbinde det med komponenter fra andre producenter i kredsløbsdiagrammet - lige så hurtigt og intuitivt som i et computerspil.

De kabler, der bruges til onlinebestilling, kan også automatisk opsummeres i en reservedelsliste.

Igus har skabt en video, hvori det beskrives, hvordan man med få klik kan komme frem til de mange makroer til Eplan. Se vidoen ved at klikke på lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik