Teknovation Logo
robot

 
  • Ved virksomhedsbesøget præsenterets Grundfos’ arbejde med at skabe en bæredygtig produktion gennem alt fra universitetssamarbejder om beslutningsværktøjer til nye konsortieprojekter.

6. december 2022, kl. 13:48 

Grundfos viser bæredygtighedstiltag

Ved et MADE Virksomhedsbesøg 24. januar præsenterer Grundfos virksomhedens mange forskellige tilgange til at skabe en mere bæredygtig produktion. Det vil på dagen være muligt at opleve produktionen på nært hold og få indblik i en række aktuelle indsatser, fremhæves det.


Ifølge Grundfos, er der på bæredygtighedsområdet tale om en 'mange-bække-små' fremgangsmåde.

Bæredygtighed skal nemlig tænkes ind i alle aspekter af produktionen, før det for alvor kan flytte noget. Det kræver til- og fravalg og en gennemtænkt plan.

Deltagerne vil blandt andet kunne hente inspiration gennem en guidet rundtur firmaets produktion og en række oplæg, hvor der opridses et detaljeret indblik i virksomhedens overvejelser og plan for at skabe en mere bæredygtig produktion.

De konkrete tiltag inkluderer eksempelvis initiativer til energi- og gasbesparelser, genindvinding af spildvarme og tiltag inden for remanufacturing.

Herudover vil professor på CBS, Torben Pedersen, byde ind med et oplæg, der giver indblik i typiske udfordringer i forbindelse med at komme i gang med en transformation mod bæredygtig produktion, og hvordan udfordringerne kan overkommes, fremhæver MADE.

Se mere her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik