Teknovation Logo
robot

 
  • DAMRC bistår også i Cypro-projektet, hvor 100 industrivirksomheder inviteres med i et udviklingsforløb, af kortere eller længere varighed, hvor virksomheden vil blive opkvalificeret til at arbejde strategisk med cybersikkerhed, oplyser DAMRC.

23. november 2022, kl. 13:38 

DAMRC bistår Alexandra Instituttet i Cypro-projektet

I bestræbelserne på at øge Cybersikkerheden i 100 industrivirksomheder, i forbindelse med det såkaldte Cypro-projekt skal DAMRC i Herning bistå Alexandra Instituttet med kontakten til industrien.


Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC, er blevet involveret i Cypro-projektet, der er støttet af Industriens Fond med 13 millioner kroner.

DAMRC skal således bistå Alexandra Instituttet, samt de øvrige samarbejdspartnere; FORCE Technology, Ugla Insights, Aarhus Universitet Herning, Institut for Forretningsudvikling, i deres bestræbelser på i første omgang at give 100 industrivirksomheder en hånd med at øge IT-sikkerheden, oplyser Technical Advisor Joachim Buck, DAMRC.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Han er således klar til at hjælpe virksomheder til en sikker produktion, hvor IT-sikkerheden er en prioritet for at kunne understøtte de seneste, stadig mere smarte digitale løsninger, og med IT-sikkerhed i ryggen, understreger han, og opfordrer interesserede til at henvende sig.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik