Teknovation Logo
robot

 
  • Britiske MSS Group og danske Elektrogruppen har aktuelt indledt et nitrogen- og laser-samarbejde. I midten MSS Group-salgsdirektør Christ Lindley-Smith, der flankeres af Elektrogruppens salgsleder Carsten Sørensen (t.v.) og afdelingsleder Morten Petersen (t.h.)

22. september 2022, kl. 15:16 

MSS Group og Elektrogruppen i samarbejde

Elektrogruppen A/S meddeler, at Brønderslev-virksomheden har indledt et nitrogen- og lasersamarbejde med britiske MSS Group.


MSS Ltd. fra England, der har stor erfaring inden for laser- og gasproduktionsindustrierne, specielt in-house nitrogengenerende systemer, er fremadrettet repræsenteret eksklusivt i Danmark gennem Elektrogruppen, der har hovedsæde i Brønderslev.

Dermed kan Elektrogruppen kombinere sin egen viden inden for nitrogen og trykluft – og ikke mindst firmaets servicekoncept, med MSS Groups nitrogen- og laserviden, og samtidig lancere briternes NitroCube. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


NitroCube henvender sig til laserskærende produktioner, hvor løsningen kan gøre skærearbejdet mere rentabelt, idet man med NitroCube selv producerer sin nitrogen i den renhed og mængde, der er brug for til den enkelte brugers laserskærer.

Faktisk kan besparelsen på egenproduktion kan være helt op til 50 procent, påpeger salgsleder Carsten Sørensen, Elektrogruppen, og så har man samtidig adgang til fuld support og service døgnet rundt, året rundt, understreger han. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik