Teknovation Logo
robot

 
  • Her ses designet af el-motorcyklen Nimbus, og en Nimbus el-cykel, som nu kan sættes i produktion.

18. august 2022, kl. 11:56 

Nimbus genopstår som el-motorcykel

Den nostalgiske Nimbus-motorcykel fra 1934 genopstår nu som el-motorcykel, idet initiativtagerne nu har fået europæisk designregistreret deres design, og derfor er gået i gang med at søge yderligere kapital og danske samarbejdspartnere til egentlig fremstilling.


Iværksætterne bag lanceringen af en dansk elektrisk motorcykel, baseret på den nostalgiske Nimbus-motorcykel fra 1934, har fået europæisk designregistreret deres design og er derfor gået i gang med at søge ny dansk kapital og danske samarbejdspartnere.

Målet er, med danske investorer og partnere, at udvikle og producere både en motorcykel og en dansk el-cykel i Nimbus-brandet, inspireret af det nostalgiske design-DNA fra 1934.

Via aktieudbud har 515 danskere købt aktier for samlet 4,65 millioner kroner, der er anvendt til finansiering af analyse-, design- og rettighedsarbejdet. Det er designvirksomheden 3Part der har gennemført designarbejdet og produkterne skal udvikles til at komme i produktion i Danmark.

Idemanden og CEO bag Nimbus Motorcycles A/S, Claus Støvlbæk Clausen, er ikke i tvivl om, at der er plads til yderligere en succesfuld dansk industrihistorie omkring Nimbus-brandet:

”Sammen er vi enige om, at vi tager udgangspunkt i det nostalgiske danske Nimbus brand- og design, men også i dansk kapital og dansk produktion vel vidende, vi nok kommer til at købe enkelte komponenter fra udlandet," udtaler Claus Støvlbæk Clausen, og fortsætter:

"Vi tror på, at med flere samarbejdspartnere kan lykkedes at lancere de elektriske cykler og motorcyklen, men det kræver, at man kan tænke i andre baner med hensyn til ejerskab, bæredygtighed, socialt ansvar og samarbejde”.

Bestyrelsen i Nimbus-selskabet har aktuelt indledt jagten efter danskere med lyst, vilje og evner indenfor kapitaludvidelse og produktion.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik