Teknovation Logo
robot

 
  • Omdrejningspunktet for arrangementet er en samtale med innovationskoordinator Nikolaj Zangenberg og konsulent Christopher Gottlieb Klingaa fra Teknologisk Institut.

16. august 2022, kl. 15:52 

Seneste fra Europas største forsvarsmesse

IDA Mechanical-arrangement 23. august omhandler den seneste udvikling præsenteret af danske og internationale leverandører på Europas største forsvarsmesse EUROSATORY.


Aktuelt IDA Mechanical-arrangement omhandler nyheder fra danske og internationale leverandører på Europas største forsvarsmesse EUROSATORY, der løb af stablen i juni.

Herudover er der blandt andet aktuel information fra EU's forskningssamarbejde inden for forsvaret, blandt andet det danskledede projekt ROLIAC.

Dette sker gennem en samtale med innovationskoordinator Nikolaj Zangenberg og konsulent Christopher Gottlieb Klingaa fra Teknologisk Institut,

De var nemlig på plads i Paris på messen, der er en af verdens største messer for forsvarsindustrien.

De to var en del af det danske innovationsområde arrangeret af innovationsklyngen CenSec.

I samtalen diskuteres vekselvirkningen mellem innovation og forsvars- og sikkerhedsområdet, og der vises interviews fra EUROSATORY med de danske virksomheder M.E.D., Skywatch og Sternula, der udstillede for at finde kunder og samarbejdspartnere.

Der bliver også tid til at vende perspektiverne i det nyligt finansierede, dansk koordinerede forsvarsprojekt ROLIAC – Robust and Light AM Components for Military Systems – der de kommende tre år skal udvikle og innovere brugen af metal 3D-print i forsvaret, fremhæver IDA.

Arrangementet er online og seneste tilmelding 22. august.

Se mere her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik