Teknovation Logo
robot

 
  • Omdrejningspunktet for arrangementet er en samtale med innovationskoordinator Nikolaj Zangenberg og konsulent Christopher Gottlieb Klingaa fra Teknologisk Institut.

16. august 2022, kl. 15:52 

Seneste fra Europas største forsvarsmesse

IDA Mechanical-arrangement 23. august omhandler den seneste udvikling præsenteret af danske og internationale leverandører på Europas største forsvarsmesse EUROSATORY.


Aktuelt IDA Mechanical-arrangement omhandler nyheder fra danske og internationale leverandører på Europas største forsvarsmesse EUROSATORY, der løb af stablen i juni.

Herudover er der blandt andet aktuel information fra EU's forskningssamarbejde inden for forsvaret, blandt andet det danskledede projekt ROLIAC.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dette sker gennem en samtale med innovationskoordinator Nikolaj Zangenberg og konsulent Christopher Gottlieb Klingaa fra Teknologisk Institut,

De var nemlig på plads i Paris på messen, der er en af verdens største messer for forsvarsindustrien.

De to var en del af det danske innovationsområde arrangeret af innovationsklyngen CenSec.

I samtalen diskuteres vekselvirkningen mellem innovation og forsvars- og sikkerhedsområdet, og der vises interviews fra EUROSATORY med de danske virksomheder M.E.D., Skywatch og Sternula, der udstillede for at finde kunder og samarbejdspartnere.

Der bliver også tid til at vende perspektiverne i det nyligt finansierede, dansk koordinerede forsvarsprojekt ROLIAC – Robust and Light AM Components for Military Systems – der de kommende tre år skal udvikle og innovere brugen af metal 3D-print i forsvaret, fremhæver IDA.

Arrangementet er online og seneste tilmelding 22. august.

Se mere her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik