Teknovation Logo
robot

 
  • DI Produktions netop valgte formand Camilla Haustrup Hermansen, der til daglig er viceadministrerrende direktør og medejer i Odense-selskabet Plus Pack.

23. maj 2022, kl. 12:44 

Camilla Haustrup Hermansen er valgt til første formand for DI Produktion

DI's branchefællesskab for danske produktionsvirksomheder; DI Produktion, har mandag valgt viceadministrerende direktør og medejer Camilla Haustrup Hermansen, Plus Pack A/S, til fællesskabets første formand.


Odense-baserede Plus Packs viceadministrerende direktør og medejer Camilla Haustrup Hermansen, der er fjerde generation ejerleder i selskabet, som blev etableret tilbage i 1914, er blevet valgt som den første formand for DI Produktion, der er et branchefællesskab skabt på Fremstillingsindustrien, Industriens Almene Arbejdsgiverforening, Industriens Arbejdsgiverforening i Danmark, Plastindustrien, Procesindustrien, Emballageindustrien samt Træ- & Møbelindustrien.

Generalforsamlingen valgte også to næstformænd, henholdsvis EVP & CFO Jesper V. Christensen, Danfoss A/S, og Global Business Director Søren Olesen, Elos Medtec Pinol A/S.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Det er virkelig positivt, at DI Produktion nu samler kernen i dansk erhvervsliv, indtil videre 3.800 af DIs produktionsvirksomheder, til en fælles stærk enhed, der virkelig vil give genlyd politisk. Jeg glæder mig til arbejdet med at skabe en positiv udvikling for produktionsvirksomheder på DI Produktions tre fokusområder – grøn omstilling, arbejdskraft og digital udvikling," siger Camilla Haustrup Hermansen, der er fuldt klar over, at hun tiltræder posten i en tid, hvor produktionsvirksomhederne står i en historisk vanskelig position, hvor der blandt andet er problemer med råvarer, forsyningskæder og inflation:

"Netop i sådan en situation er det afgørende, at vi står sammen og taler med en klarere og kraftigere stemme over for politikere og alle andre," siger Camilla Haustrup Hermansen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik