Teknovation Logo
robot

 
  • Der ventes mere end 100.000 besøgende på Hannover Messe 2022, og interesserede læsere tilbydes nu gratis adgang.

17. maj 2022, kl. 09:22 

Kom gratis på Hannover Messe 2022

Når det går løs fra mandag den 30. maj til og med torsdag den 2. juni med Hannover Messe 2022, inviteres læserne til at besøge den store industrimesse gratis.
 


Sammen med messearrangøren, Deutsche Messe AG, tilbyder Teknovation nu læserne gratis adgang til Hannover Messe 2022, hvor man kan få indblik i den fortsat stigende betydning som digitale teknologier har for industrien, og den tilhørende transformation og bæredygtighed inden for industriens produktions- og energisegmenter.

Områder som energieffektivitet og brugen af autonome produktionsprocesser foruden de udfordringer som interfaces, protokoller og sikkerhed fører med sig er således i fokus i år i Hannover. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ved bestilling af gratis adgangsbillet, giver man tilladelse til, at Deutsche Messe må registrere de kontaktoplysninger, som er nødvendige for at kunne kommunikere i forbindelse med leveringen af den bestilte ydelse. Oplysninger lægges ind i messeselskabernes CRM-systemer, hvorefter det er selskabernes ansvar at overholde persondatalovgivningen. Man kan altid få oplyst, hvad der er registreret samt til at få korrigeret forkerte oplysninger eller få oplysningerne slettet. Når der ikke længere er behov for persondata til at opfylde formålet slettes disse.

Følg lænken for at få gratis adgangsbillet ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik