Teknovation Logo
robot

 
  • Medlemmerne vil ud over DIRA Business 2022 traditionen tro blive tilbudt at komme med på en række virksomhedsbesøg, hvor deltagerne får mulighed for at se, hvordan forskellige danske virksomheder udnytter robotteknologi til at blive konkurrencedygtige.

14. januar 2022, kl. 13:28 

DIRA fejrer 40-års-fødselsdag hele året

Der er mange aktiviteter at glæde sig til i Dansk Robot Netværk, DIRA, i løbet af 2022, fremhæver robotnetværket.


Fejringen af DIRA's 40-års-fødselsdag kommer til at sprede sig med arrangementer over hele året, fremhæver robotnetværket.

Kulminationen bliver dog DIRA Business og Robotbrag 2022 den 5. og 6. maj i Odense, der skal give nysgerrige virksomheder mulighed for at komme ind og få et kig på morgendagens robotteknologi.

"Der er sket meget på de 40 år, hvor Dansk Robot Netværk har eksisteret. Vi er gået fra, at det primært handlede om udbredelse af robotter til, at det i langt højere grad handler om at udnytte de pågældende robotter rigtigt," siger DIRA-formand Kim Reeslev, og fortsætter:

"DIRA skaber rammerne for, at robotviden kan deles mellem danske virksomheder, så den kommer flere til gavn. Og derfor er netværket meget vigtigt".

Medlemmerne får blandt andet adgang til endnu mere faglighed i 2022, fremhæves det.

Der kommer således flere faglige arrangementer, mere deling af danske robotløsninger og viden, blandt andet gennem oprettelsen af netværksgrupper, hvor slutbrugere kan inspirere og lære hinanden om, hvad der virker, og hvad der ikke virker.

"Netværksgrupper skal være med til at bygge videre på det fundament, som DIRA har lagt igennem de seneste år. De skal støtte industrien, så vi slutbrugere i langt højere grad kan støtte hinanden for at undgå faldgruber inden for automation og dermed lære af hinanden," siger senior manager ved Sourcing & Manufacturing hos LEGO og bestyrelsesmedlem i DIRA Brian Duus, og fortsætter:

"Vi kan sagtens gå ud og købe udstyret, men vi skal også kunne betjene det. Og lige netop den automationsrejse skal vi have nogle, der kan understøtte. Og det sætter de nye netværksgrupper i DIRA i fokus".

Ud over flere netværksgrupper vil DIRA fortsætte med at tilbyde medlemmerne faglige og inspirerende virksomhedsbesøg. Alt sammen er med til at skabe rum, hvor robot- og automationsbranchens fagfolk og slutbrugere kan samles og dele ny viden fra og om markedet, konstateres det.

Netværket også partner for Automatik- og hi-messerne, hvilket betyder, at DIRA-medlemmer opnår fordele, herunder en væsentlig rabat ved køb af stand.

Endelig uddeler DIRA også to priser hvert år i form af DIRA Automatiseringsprisen og DIRA Teknologiprisen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik