Teknovation Logo
robot

 
  • Fladder viser blandt andet den seneste teknologi, Fladder CC, når det går løs med VTM Summit 2022 i Odense.

30. november 2021, kl. 09:08 

Fladder glæder sig ekstra til gensynet

Forud for VTM Summit 2022, der holdes 8. til 11. februar, har arrangørerne spurgt en række af udstillerne til deres forventninger. En af dem er danske Fladder, der oven på Covid-19-nedlukningerne glæder sig ekstra meget til gensynet med de danske brugere i Odense.


Sales & Marketing Manager Jens Nielsen fra Fladder Danmark A/S er en af de adspurgte udstillere, der svarer på forventningerne til VTM Summit 2022.

Ovenpå en lang periode med Covid-19-restriktioner, og et par nedlukninger, så er ser ham ekstra meget frem mod at mødes med branchens beslutningstagere, når det går løs 8. til 11. februar i Odense Congress Center.

Fladder er en trofast VTM-udstiller, og har været med ved alle hidtidige messer i Odense.

”VTM Summit 2022 giver os nogle rigtig gode muligheder for at møde såvel gamle som potentielle nye kunder i øjenhøjde, og så gør messen det muligt for os at fremvise vores produkter og præsentere vores nyheder,” siger Jens Nielsen.
 
Han oplyser, at man på messen medbringer nogle af Ansager-virksomhedens bestsellers samt altså den seneste maskine i produktprogrammet. Og de vil være sluttet til, så de kommende besøgende opfordres til at tage emner med, så man kan teste maskinerne.

jn


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik