Teknovation Logo
robot

 
  • Hvad end delatgerene ønsker at komme i gang med grøn omstilling, at blive klogere på digitalisering og automatisering eller sikre, at ens virksomhed har de kompetencer, I har behov for, så vil der være inspiration og hands-on viden at hente på dagen, fremhæves det.

22. oktober 2021, kl. 00:00 

Industriens Dag sætter spot på Trekantområdet

Industriens Dag den 3. november går i år i dybden med muligheder og udfordringer for industrien i Trekantområdet ved en temadag i Messe C i Fredericia. DI-direktør, Lars Sandahl Sørensen, og forbundsformand Dansk Metal og formand CO-industri, Claus Jensen, er blandt oplægsholderne.


Industriens Dag ønsker i år at giver deltagerne konkret og brugbar viden, såvel som en masse inspiration til Trekantområdets produktionsvirksomheder.

Bland andet vil der blive set på, hvorledes industriens konkurrencekraft og forretningsmodeller er under pres.

Stigende krav om bæredygtig produktion, digitalisering, automatisering og forsyningssikkerhed vil nemlig i de kommende år forandre både produkter, produktion og virksomheds forretningsmodel, fremhæves det.

Blandt de øvrige oplægsholdere er bestyrelsesformand i Vækstfonden, investor og forfatter, Tue Mantoni, bestyrelsesformand i Concito, Connie Hedegaard, chef for Fremstillingsindustrien, Jacob Kjeldsen, CSR-direktør i HolmrisB8, forfatter og podcastvært Bæredygtig Business, Steffen Max Høgh, og direktør i Industriens Fond, Thomas Hofman-Bang.

Formiddagen byder på keynote-talere og et program i tre forskellige temaspor, hvor der zoomes ind på aktuelle udfordringer for industrien. Eksempelvis præsenters forskellige perspektiver på, hvordan vi skaber en stærkere og mere konkurrencedygtig industri.

Om eftermiddagen kan deltagerne sammenstykke sit helt eget program. Her flytter aktiviteterne ud i Vidensarenaen, hvor det vil være muligt at møde andre industrivirksomheder, der deler ud af deres erfaringer.

Dagen afsluttes af en keynote-tale fra bestyrelsesformand i Concito, Connie Hedegaard.

Industriens Dag er arrangeret af Trekantområdet Danmark i samarbejde med Fremstillingsindustrien, IDA, DI Trekantområdet og erhvervsorganisationerne i Trekantområdet: Haderslev Erhvervsråd, Business Kolding, Middelfart Erhvervscenter, Business Fredericia, Billund Erhvervsfremme, UdviklingVejen, Vejle Erhverv og BusinessVejle.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik