Teknovation Logo
robot

 
  • Det er bare anden gang, at SKF Fiber OpticSensing bliver vist frem på en branchemesse. Ifølge Carsten Harreby, så kan kunderne med systemet for første gang helt præcis måle, hvad der forgår med et leje inde i en maskine.

16. oktober 2021, kl. 10:32 

SKF gav indblik i hidtil usete testmuligheder

teknovationNr. 11 - 2021   SKF A/S kunne i Herning lancere løsningen Fiber OpticSensing, der med den hidtil højeste præcision kan måle belastningen på lejeapplikationer, imens de er i drift. Perspektiverne er store, fremhæver Application Engineer Carsten Harreby.


SKF kan aktuelt tilbyde brugerne nøjagtig opmåling af belastningerne på et leje aksialt og radialt, ligesom man kan registrere temperaturniveauer i realtid, måle rotationsretningen, maskinhastigheder i omdrejninger/minuttet, holderbevægelser, smøringsbehov samt en række andre relevante data.

”Det her er en ny fremgangsmåde og lidt af en revolution i forhold til at kunne verificere de belastningsberegninger, et produkt, som eksempelvis en pumpe, er bygget til at kunne klare og opnå ved optimal drift. Erfaringsdata kan simpelthen holdes op mod, hvordan virkeligheden ser ud. Det kan også give information om, hvor en maskine eventuelt skal forstærkes for at håndtere belastningerne,” siger Carsten Harreby i det aktuelle Teknovation - 11/2021 - og fortsætter:

”Et typisk scenarie for vores kunder vil være, at de benytter en Fiber OpticSensing-lejeløsning i deres produkt til at køre test ved forskellige omdrejningstal. Dermed kan de få en højere sikkerhed for, atde vælger de helt rigtige og billigste dimensioner på lejeløsningerne uden at gå på kompromis med kvaliteten”.

Læs hele den spændende artikel i online-udgaven, der er tilgængelig ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik