Teknovation Logo
robot

 
  • SMV:Digital programmet er der, hvor man kan starte, hvis man har brug for konkret hjælp til, hvordan man får taget sit næste digitale skridt i virksomheden, påpeger branchedirektør Rikke Hougaard Zeberg, DI Digital. (Foto: Agnete Schlichtkrul)

12. oktober 2021, kl. 16:44 

Endnu en runde af SMV:Digital

Det er glædeligt, at der nu åbner endnu en runde af SMV:Digital, mener DI Digital. Her bliver det muligt at få direkte investeringsstøtte på op til 250.000 kroner til at investere i eksempelvis robotautomatisering, e-handel eller IT-systemer. 


"Det er rigtig godt, at det med den nye pose penge fra SMV:Digital bliver muligt at investere i lige præcis det, den enkelte virksomhed har brug for, og ikke kun at få hjælp til rådgivning, som det tidligere har været tilfældet," siger branchedirektør Rikke Hougaard Zeberg, DI Digital, som finder, at det er vigtigt med håndgribelig hjælp og rådgivning til SMV’erne:

"Med denne pulje er det f.eks. også muligt at få støtte til nye softwarelicenser i en kortere periode. Og vi ved, at har man først fået mod på digitalisering af virksomheden, får mange mod på mere og investerer igen i yderligere digitalisering," siger Rikke Hougaard Zeberg, og fortsætter:

"Der har været stor efterspørgsel efter SMV:Digital. Derfor har regeringens digitaliseringspartnerskab senest foreslået, at udvide ordningen med ekstra tilbud til SMV'erne," siger Rikke Hougaard Zeberg.

De ekstra tilbud kan eksempelvis være tilskud til indkøb af teknologi og IT, kompetenceudvikling i direkte tilknytning til SMV:Digitals rådgivningsforløb og i flere og kortere tematiserede forløb med rådgivning, så endnu flere virksomheder kan få gavn af ordningen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik