Teknovation Logo
robot

 
  • Migatronic Automation i Aabybro byder inden for den 30. september og 1. oktober.

27. september 2021, kl. 14:12 

Åbent Hus i Aabybro

Torsdag og fredag slås portene op ved Migatronic Automation i Aabybro, hvor det 30. september gælder industrivirksomheder, mens uddannelsesinstitutioner primært er velkommen fredag 1. oktober klokken 9 til 16. 


30. september klokken 9 til 18 og igen fredag den 1. oktober, klokken 9 til 16, inviteres inden for til åbent hus-arrangement ved Migatronics faciliteter i Aabybro. 1. oktober gælder invitationen også for skoler, oplyser Migatronic.

Virksomheden har glædet sig meget til igen at kunne mødes fysisk, væk fra Zoom og Teams, og har sammensat et program, med en række indsigtsfulde og erfarne oplægsholdere fra branchen, som vil indvie deltagerne i de seneste innovationer og udfordringer, og inspirere til produktionsoptimering gennem automatisering.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Fremtiden i en verden af metal", er eksempelvis et indlæg ved Metal-lokalformand Jan O. Gregersen, Dansk Metal, Aalborg, der holdes på førstedagen, hvor der efterfølgende også er indlæg om øget arbejdskraftmængde gennem mere simpel automatisering, en gennemgang af smedefaget gennem århundreder ved oldermand
Søren Rønnov Nielsen, Aalborg Smedelaug.

På andendagen - klokken 11 - er det Migatronics egen Project Sales Manager Klaus W. Kristensen, som holder indlægget: "Myter om automatisering".

Se mere om eventet ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik