Teknovation Logo
robot

 
  • Hos Sherwin-Williams præsenteres den 22. september vises cobots til fleksibel automation af overfladebehandlingsprocesserne.

14. september 2021, kl. 13:32 

Cobots er skabt til overfladebehandling

Sammen med Flex Trim, DEFX, TMS-AS og Technicon vil malingsproducenten Sherwin-Williams den 22. september vise både nuværende og potentielle kunder samt samarbejdspartnere det uudnyttede vækstpotentiale, der er i at anvende brugervenlig fleksibel automation til overfladebehandling.


Den 22. september kan man i tidsrummet 10 til 16 hos Sherwin-Williams Denmark i Herning opleve, hvordan fleksible, sikre og stabile såkaldte ”cobots” effektivt er i stand til at håndtere en række af de udfordrende opgaver og funktioner, der er forbundet med pre- og postprocesserne inden for overfladebehandling.

"Vi stræber konstant efter at give vores kunder merværdi ved ikke ”blot” at kunne levere maling. Der ligger mange trin før og efter en overfladebehandling og mange af de manuelle og gentagende processer kan i dag med fordel automatiseres," siger teknisk chef Henrik Holm, Sherwin-Williams.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Henrik Holm forventer at se mange til arrangementet, og Sherwin-Williams har til dagen lejet et stort festtelt, mens en lejet pølsevogn sikrer at gæsterne ikke går derfra på tom mave.

Sammen vil de fem virksomheder demonstrere hvordan man enkelt og nemt opnår ensartet slibning og mellemslibning af alle type overflader og konturer:

"Robotter, der hurtigt og nemt kan omstilles er ikke alene med til at styrke produktiviteten og konkurrencekraften. Soft- og hardwaren har i dag et så avanceret niveau at man kan fastholde et højt ensartet kvalitetsniveau. Samtidig er de arbejdsmiljømæssige gevinster indlysende. Det er f.eks. oplagt at lade robotten klare slibe- og polerings mellemslibnings opgaverne, så medarbejderne skånes for slibestøv samt EGA blandt medarbejderne minimeres Dermed fremmer man samtidig arbejdsmiljøet og styrker rekrutteringsmulighederne fordi man bliver en mere attraktiv arbejdsplads," siger Channel Sales Manager Henrik Christensen, Technicon.

Det er gratis at deltage i arrangementet den 22. september. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik